-
http://www.blesk.cz/clanek/ceske-celebrity/171883/s-maciuchovou-v-posteli-herecka-se-schovava-pod-dekou.html
Zdraví Dana Sv. *4* -
nemoc
ahoj nemohla jsem se sem dostat,abych vás informovala o hospitalizaci paní Jiřiny Švorcové.Nevím proč to je možné jen přes tiscali. *3* -
nvinka
ahojte,pravě před chvílí jsem mluvila s paní Jiřinkou,je stále v nemocnici,ale věří,že na naše setkání už bude v pořádku a moc se na nás těší a moc vás všechny pozdravuje.Takže nezapomeňte na 21.května na 14 hodin v hotely U Hvězdy.Těšíme se maja *3* *3* *3* -
Vážení příznivci naší milované velké herečky paní Jiřiny Švorcové!
Spisovatel pan Miroslav Graclík mně oznámil, že další nová kniha o Jiřině Švorcové vychází 28. 11. 2011. Můžeme se těšit na další pokračování osudů paní Jiřiny Švorcové, ale i jejího bratra, též úspěšného herce pana Václava Švorce. Děkuji pánům Miroslavu Graclíkovi a Václavu Nekvapilovi za šťastný výběr této herecké osobnosti, které věnovali pozornost. Obohatili nás i mnoho dalších lidí v naší zemičce.
Přispěli Jiřině Švorcové k radostnému návratu na výsluní i možností nám lidem se k ní přiblížit a dát najevo, že jsme na ni nezapomněli!
Jiřina Švorcová byla čestná, pravdomluvná, chytrá a moudrá žena! Tyto vlastnosti vycítí každý vnímavý čtenář těchto knih, ve kterých věřím každé její odpovědi, každému slůvku a osobní zpovědi na 2 CD!
S velkým obdivem a upřímným poděkováním oceňuji spisovatele Miroslava Graclíka nejen za jeho spisovatelskou tvorbu, jeho zásluhou byla Jiřina Švorcová na sklonku života šťastná! Dana Sv. *4* -
-
Ahoj Danuško,děkuji nejen za sebe,ale za všechny obdivovatele paní Jiřinky Švorcové za informaci o knize.Už se na ni moc těším.
Věřím,že o tuto druhou knihu bude opět velký zájem a zase více lidí pochopí,že paní Švorcová byla opravdu čestná,chytrá a moudrá žena,která nikdy nikomu neublížila.
Všechny Vás moc a moc zdravím.Liana J. *4*
-
-
Blahopřání
K dnešním narozeninám přeji vše nejlepší a do dalších let mnoho štěstí,zdraví a pohody. A moc bych Vám přála,aby už zlé jazyky zmlkly a Váš umělecký přínos byl konečně i oficiálně oceněn tak, jak by Vám plným právem náleželo. -
zdraví
Hurá,hurá,paní Jiřina Švorcová po třech týdnech otevřela oči.Podle lékařů se její stav zlepšuje a je možné,že ji brzy probudí.Píše to dnešní Blesk.Moc mě to potěšilo a vás určitě taky.maja -
-
Re: zdraví
Sláva, aláva, hurá, hurá!!!!!!!!!!!!!!!! Děkuji za tu nejbáječnější zprávu, díky moc, máme tu největší radost, nedá se slovy vyjádřit. Paní Jiřinka Švorcová je prostě úžasná bojovnice, ze všech sil jí přejeme, aby se nám zotavila co nejdříve. Díky a 3x hurááá!!! Hanka
-
-
informace
Právě vysílala televize Prima a v dnešním Aha se objevila zpráva tak na padesát procent dobrá.Víte už že paní Švorcová se probrala z komatu,ale stále nemůže sama dýchat,zpráva není optimální,ale věřím že itohle se urovná a zase bude dýchat sama.Držím palce a myslím na ni stále.Je to silná osobnost a určitě se ji podaří zvládnout i to dýchání.Zdravím Maja -
dopis
Milý přátelé,za nás za všechy jsem napsala paní Jiřince dopis a poslala jsem ho do nemocnice.Chceme všichni aby věděla,že na ni myslíme a přejeme ji brzké uzdravení.Věřím že ji uděláme tím radost.Zdravím Maja -
-
Re: dopis
Pozdravení pro příznivce paní Švorcové.
Stále na ni myslím a čekám na nějaké zprávy.
Májo,děkuji určitě za všechny ohledně dopisu,který si poslala paní Švorcové.
Všechny zdravím a snad se společně někdy sejdeme.Liana.
-