-
Držím palce
Moc držím paní Švorcové palce,aby vše dobře dopadlo a mohli bychom se s ní sejít.
Hodně zdraví,paní Švorcová. -
Veliká omluva překlep setkání je 26.května
-------------
ještě jednou se omlouvám *4* *4* *4* -
paní Švorcová
Já vám nevím,jako herečka mě paní Švorcová zaujala, podobně jako paní Chramostová, jak už tady někdo podobné srovnání nadnes. Dvě velké herečky, dva různé osudy, ale jsou skutečně tak různé? Vážím si těch, kteří hlavu neskonili. Nevím, co s těmi, kteří tzv. sloužili. Z dnešního pohledu se snadno soudí, myslím, že nic není černobílé. Měla jsem babičku, přesvědčenou komunistku, hodnějšího člověka jsem zatím nepotkala. Svědomí a nezkušenost z té doby mi nedovoluje soudit. Vážím si paní Švorcové pro její herectví.
V příspěvcích píšete o fanklubu, kde a jak se přidat??? -
-
Re: paní Švorcová
Ano,robíme chyby a každý človek narobí vela chýb za celí život,ale nesmieme odsudiť nikoho za činy,ktoré možno urobil,ale nechtiac.p.Jirina Svorcová vždy patrila medzi najlepšie herečky,a jej meno aj dnes pozná každý.Sú ludia ktorý ju odsúdia ,a pritom ani ju nepoznajú.Len aby vedeli jej ublížiť.Načo je to dobré?Ani po 20 rokoch jej nedaju pokoja.Načo sa hrabať v minulosti,treba žiť v prítomnosti lebo buducnosť nikdy nie je istá.
Som rada,že ešte aj v tejto dobe sa najdu ludia,ktorý p.Svorcovú majú radi,a vedia ceniť jej herecký talent a považujú ju za dobrú herečku.Mám ju rada,
a vážim si ju.Prajem jej vela zdravíčka a do najbliššieho stretnutia kludné a krásne dni.
-
-
Opět mám důvod Vás oslovit vážení příznivci národní umělkyně Jiřiny Švorcové! Herečka Jiřina Švorcová je stále milovaná a populární, podívejte se: http://www.topvip.cz/celebrity/jirina-svorcova-porazila-majora-zemana-i-vinnetoua
Mějte se všichni moc hezky! Srdečně Vás zdraví Dana Sv. *4* -
Zdravím všechny příznivce naší milované herečky Jiřiny Švorcové!
Můžete si přečíst 2. díl rozhovoru s paní redaktorkou a mnou s názvem:
Jiřina Švorcová přijímala setkání s fanklubem s otevřenou náručí...
O dalším pokračování Vás ráda budu informovat!
Mějte se všichni moc hezky! Srdečně zdraví Dana Sv. -
Pane Petře, to je výstižný příspěvek, měl by se pan Andre011 nad sebou zamyslet, doba kritizování je k současné politické mocnosti. Naší zem rozkrádají a zneužívají svého postavení dnešní mocnáři, kteří si vzájemně přihrávají milionové finanč. částky. Národ vykořisťují, vymýšlí způsoby jak bezohledně vysát lidi, kteří se bránit nemohou...
Pane Andre011, jest-li chcete řešit svisnstva, máte možnost psát a kritizovat opravdové zločinné tyto skutečnosti, na které je třeba poukazovat. Srdečně zdraví Dana Sv. *4* -
-
Je to opravdu velka ztrata P.Svorcova byla vybornou hereckou a presto ze jsem ji nepoznal si dovolim tvrdit ze byla i vybornym clovekem a to na prvni miste Zahrat tak krasnou roli (zena za pultem)to dokaze jenom P.Svorcova...Verim tomu ze prave naopak o proti tem nemyslum co zde pise ANDRE011 ze p.Svorcova mnoha lidem za sveho zivota pomohla.....Nevim proc se nekteri lide vyjadruji jako Andre01...Bud je mlady a tim padem byvaly system nezazil(na coz by se ty jeho nesmysly dali olmluvit...Protoze lidi ruku na srdce vychova naroda je A-Z podivejte se co ukazuje CT2 za dokumentarni filmy o byvalem rezimu Me byt dneska 20 let a videt dnes a denne co se promita na CT2 tak asi MOZNA MOZNA bych si myslel to samy...Na druhou stranu si ale clovek muze i neco precist a jednoduse Andre01 za byvaleho systemu meli vsichni lidi praci a plno dalsich dulezitych veci pro zivot cloveka(podotykam vsichni) o proti tomu dnesnimu kteri si hraji a schovavaji za slovickem (svoboda) a lidi zebraji na ulicich a za zivotne potrebnou vec jako je lecba musi platit nehorazne penize.......System ktery Hajite je jenom pro par vyvolenych pokud mezi ne patrite tak se nedevim ze to hajite ale zase na druhou stranu ukazujete ze Vam jde jenom o to aby Vy jste se mel dobre a druhy Vas nezajima Tak takhle premysli vas system ktery vy nazyvate Demokracii a svobodou Podivejte se kolem sebe dnesni svte zije z jednoho velkeho podvodu
-
-
setkání
A ještě více upřesnuji setkání-Praha 6 - Břevnov , Bělohorská 151 ,tram.stanice-Malý Břevnov *3* *8* *15* salonek U Rudolfa *1* -
-
Re: setkání
Díky,Jaromíre jseš hodný,že to tak upřesňuješ.My mimo pražští to tak dobře neznáme.Jseš fajn.Ještě jednou dík. *3*
-
-
Děkujeme Vám vážená(ý) paní(e) "akram" za časté příspěvky do diskuze. Velmi si vážíme každého, kdo vstoupí do diskuze s láskou k herečce Jiřině Švorcové. Potřebujeme posílit počet zaregistrovaných fanoušků, proto Vás s otevřenou náručí přijmeme mezi sebe. O paní Švorcové píšete se zájmem, máte široký přehled, prosím, posilte naše řady ve fanklubu...
NE jako anonym! Těšíme se na Vás a srdečně přivítáme na květnovém společném setkání, abychom se všichni poznali! Můžete mi napsat: dasvobodova@seznam.cz Těší se Dana Sv. *4*