-
připomínka
Milý přátelé dnes vyšla Vlasta a tam je pěkný rozhovor s paní Švorcovou.V pondělí bude v Blesku pro ženy a asi i v Rytmu života.Nezapomente si to koupit.ahoj maja *3* *3* *3* -
-
Re: připomínka
Ahoj!Chciałabym wiedzieć ,gdzie mieszka Pani Jirina albo gdzie można ją spotkać> Jeśli ktoś może podać mi te informacje, to bardzo proszę!!!Dziękuję. -
Re: připomínka
Ahoj.Jestem Mirka ,mieszkam w Polsce i uwielbiam Pania Jirine !!! u nas teraz są w tv powtórki ,,Żena za pultem,, i ja ten serial kocham!!! chcialabym wiedzieć więcej o Pani Jirinie ale nie mam z nikim kontaktu dlatego dziś poszukalam w internecie troszkę wiadomości.Czy Pani Jirina ma faceebook??? Bardzo proszę o podanie stron lub linków na których mogę Pania Jirinę znalezc zależy mi bardzo.Pozdrawiam Wszystkich!! Mirka
-
-
No pánové, je mi z vás zle a smutno. Moc lituju, jestli vychováváte nebo jste vychovali děti, protože tu špínu nejspíš podědily...Nechápu, jak tu může někdo obhajovat praktiky StB, lidových milicí a podobných zvrácených organizací.
Ty chudáku soudruhu Josefe, máš štěstí, že jsi zalezl někam do díry za Uralem, kam jistě příslušností patříš a snad tam úspěšně dohniješ! U Žumpáka nechápu, co je nesmyslného na nezvratitelných faktech, co jsou o Švorcové a komunismu k dispozici...
Jiank další výkříkáře ani komentovat nebudu, nemá to cenu... Komu není shůry dáno, ten je holt blbej... -
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové.Pravda,že CS FILM nabízí spoustu českých filmů,které jiná televize nenabízí,ale ani já tento program nemám.
Paní Dagmar,děkuji za příspěvek.
Mějte se všichni moc hezky a budeme věřit,že se pořady s paní Švorcovou jednou přeci jen na obrazovku vrátí.Zdraví Liana J. -
jak zpíval Landa.....zrůdy rudý!!!!!....... *1*
-
-
setkání
ahoj,mojí milý fanklubáci,tak vám oznamuji,že setkání s naší milou Jiřinkou se uskuteční 21.května v sobotu ve 14.hodin.Setkání se uskuteční v hotelu U Hvězdy v Malém Břevnově.Těšíme se na vás na všechny.Velice rádi přivítáme další nové zájemce.Maja *3* *3* *3* -
-
Re: setkání
Dobrý večer,už se moc těším. -
*3* *3* supéééér, píšu si a už teď se moc těším!!!! -
Přátelé těším se na paní Jiřinu Švorcovou i na vás. *4*
-
-
potěšení
ahoj kamarádi,mám příjemnou zprávu,naše paní herečka Jiřina Švorcová zvítězila na TV Barrandov.Získala první cenu za nejsledovanější pořad,hurá,hurá,hurá.Jsme moc rádi a gratulujeme.Těšte se z toho všichni příznivci.maja *3* *3* *3* -
-
Re: potěšení
*1* těšíme těšíme!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Zdravím všechny příznivce a obdivovatele velké herečky paní Jiřiny Švorcové.
Dočetla jsem knihu Poslední role života Jiřiny Švorcové.
Čtení je velký krok k hlubokému zamyšlení,krok k pravdě,vítězství,ale také k slzám plných dojmů,které snad povedou ke správnému pochopení a přimějou další obdivovatele,kteří zatím stojí opodál.
Všem vřele a s láskou doporučuji.L.Jíchová. -
Je mi velice líto, že tato herečka dnes zemřela, nejsem příznivcem komunismu, ale ani kapitalismu, když vidím ty naše dnešní politiky, tak je mi z toho akorát šoufl. V čem by měli být lepší od těch komunistických? Snad jen v tom, že kradou ve velkém. Jiřinu si velice vážím coby divadelní herečky, a také jako člověka, ať už si kdokoliv myslí o jejich názorech cokoli, nikdy nepřestala být sama sebou, snad někomu i ublížila, ale také naopak..
-
-
Tak na tohle bych tu rád něco málo napsal, i když v téhle diskusi nejde o politiku... Je beze sporu, že nebýt komunistických, nebyly by ani ty dnešní kapitalistické "omyly" nebo "ulívky" nebo jak to napsat, zkrátka špatnosti... To, že je dnes v lidech zakořeněno tolik hořkosti a závisti, snahy se kdekoliv obohatit i na úkor někoho druhého, to nás tu naučilo 40 let dusna v režii komunismu. A právě i k tomu přispěla Švorcová. Snad také tím, že i po revoluci byla představitelkou popíračky komunistických zrůdností, i když jí již nebylo možno podezírat z nějaké zištné činnosti...
-
-
Opravte si prosím e-mailovou adresu do ČT, kterou jsem napsala chybně, nyní je v pořádku! Děkuji Dana.Sv. *4*
-
konstruktivní? až budeš dokonalý můžeš soudit ostatní , ale to moudří nedělají , kdybys byl na jejím místě a v její situaci možná by si byl daleko horší , tak nesuď ostatní .Nejrozšířenější nemoc je nenávist , a budoucí a velmi blízký svět už bude bez ideologiií a bez takových jako si ty !
-
-
Tady, víc, jak kdekoliv jinde platí: Blbce se neptej, poví sám... *5*
-
-