Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Švorcová

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vladka65
    Ahoj Liano,o růžové stránce "Žena za pultem"jsem vám posílala odkaz již před několika dny,ale nikdo na to nezareagoval.Psala jsem ,že možná vyjde kniha.Znám tuto stránku už asi rok.Zdravím Vladka
    • Ahoj Vlaďko,děkuji,nevšimla jsem si.Tak se budeme těšit na novou knihu.Měj se hezky,přeji klidný pracovní týden.Liana.
  • dasvobodova
    Včera jsem shlédla na ČT1 dokument o herečce Heleně Růžičkové. Je v něm i důležitá zmínka o pevném charakteru herečky Jiřiny Švorcové, která jako " JEDINÁ " se jí zastala a prosadila pokračování herecké kariéry velkého talentu, kterým bezesporu H. Růžičková byla. Herci ji také poplivali, označili ji za alkoholičku... Nebýt vážené herečky Jiřiny Švorcové, také by H. Růžičková zapadla do zatracení! Je to další důkaz o dobrosrdenství Jiřiny Švorcové a očistě " Spáchané křivdy na H. Růžičkové! " Krásný den všem přeje Dana Sv. *5*
    • Ahoj Danuš,čím dál více kladných zpráv o charakteru paní Jiřiny Švorcové.I já jsem toho v poslední době dost přečetla velmi dobrých rysech paní Švorcové.Jak dokázala lidem pomáhat,stála si za svým názorem a politickém smýšlení.Přesto dokázala pomáhat i těm,kteří se od ní odvrátili.Ale velmi mne těší,že je takových lidí dost.Mám radost z názorů pana Graclíka.Závidím mu,že byl s paníé Švorcovou v takovém blízkém a častém kontaktu.To bychom si přáli také,že?Velká lítost,co jiného na to říci.Mějte se všichni hezky.Liana.
      • dasvobodova
        Ahoj Lianko, škoda, že jsme si neužily tak úžasné ženy, skvělé herečky jakou byla paní Švorcová! Mám již zjištěné, že můj dopis s blahopřáním neobdržela v r. 2008 k jejímu životnímu jubileu, jinak by mi prý určitě odpověděla, potvrdil mi to pan Graclík( jméno si napiš ). Tehdy jsem byla domluvena s nějakým panem z KSČM v Praze 1, řekl mi, že ji dopis předají a nadiktoval adresu, tu mám stále v notýsku napsanou: Politických vězňů9, Výbor národní kultury, PSČ 111 21. Napíši jim, co mi způsobili. Maminka, o kterou jsem pečovala zemřela 8.12.2008, potom jsem měla již čas se s celoživotně milovanou paní Švorcovou sejít, kdybych věděla o existenci fanklubu, hned bych reagovala, dočkala se podání ruky, objetí a byla tak obohacena. Škoda, škoda, ale mám ji stejně ráda a budu pro ni žít i když pomyslně s příznivci fanklubu, kteří mě umí pochopit jako Ty Lianko! Mějte se všichni hezky, věřím, že se někdy setkáme, třeba u hrobečku velké herečky! PA Dana
          • dasvobodova
            Milá Lianko, buď v pohodě, budeš nyní zase v pracovním procesu a velmi zaneprázdněná! Já budu bojovat stále, jako důchodkyně mám čas, chuť i potřebu bojovat za paní Švorcovou. I dnes a do budoucna ... to má smysl, aby další generace poznala skvělou, krásnou herečku a rovného člověka, pro kterou stojí zato ji prosazovat a bojovat, " ONA " si to zaslouží!
            Lianko, radostné vkročení do nového školního roku, jsem ráda, že jsi...!
            Zdravím Tebe a všechny příznivce Jiřiny Švorcové!!!
            PA Dana *4*
            • Snad televize Barrandov je vstřícnější k pořadům o paní Švorcové,že?Děkuji,Danuško,za milá slova.Mám Tě ráda.Všechny Vás zdravím.Liana.
  • dasvobodova
    Paní Týno, máte dopisek ve schránce.
    PA - Dana Sv. *3*
  • To už nechte na mne...
  • Prosim Vás, dejte už jí aspoň po smrti pokoj! Vaše chování je hrůza...
  • kolika

lidem z branže ublížila *13* ,tak by mě zajímalo,jestli si ještě vozí zadnici v lila 613 ze Střešovic,kde bydlela s nějakou novinářkou ,či co to bylo z Prostějova.Je to *4* na poblití *9* héérečka ,Polívka by řekl jako v tom filmu co Švorka doopravdy je. *8* *7* *8*
    • Re: kolika

Jak jsi ubohý....
      • Re: Re: kolika

On není ubohý, ubohý je ten, kdo se zastává udavačů. nechápu, jak někdo může chválit někoho, za to, jak nechával vyhazovat lidi z práce. král Šumavy je výborný propagandistický film, v kterém je pravdivé jen asi to, že se spousta lidí snažila po únorovém puči v r. 48 emigrovat. *3*
        • Re: Re: Re: kolika

No já nevím, ono těch ubohých bylo zcela jistě víc, nejen Švorcová. Ta uměla alespoň hrát-bohužel málo a dnes vůbec. Mimochodem, paní Jirásková také odstarnila, pár svých bývalých kamarádů z Vinoh.divadla........ Každá doba má nějakou svou Jiřinu.
          • Re: Re: Re: Re: kolika

Jano Jano V dnesni demokracii (alespon nam rikaji ze zijem v demokracii)ma kazdy sveho psychologa ze ano!!!
  • dasvobodova
    Vážení příznivci paní Jiřiny Švorcové,
    v pondělních Haló novinách vyšel rozhovor spisovatele Miroslava Graclíka: " Václav Švorc hovoří o sestře Jiřině Švorcové "
    ( je přiložená fotečka hereckých sourozenců ) Mějte se moc hezky! Dana Sv. *4*
  • Tady se diskutuje. Od osobnosti herečky Švorcové, komunismu až po golf. Ještě by mně zajímalo. Andre011 píše, že viděl dokument o podpisu hereček pro trest paní Štěpničkové, že je dostupný, ale kdejaký novinář píše, že se dokument nenašel. Není to divné? Měla jsem za to, že někteří naši novináři vyštourají kde co, nemyslím jen bulvár.
    Přesto se budu určitě dívat znovu na Krále Šumavy, kdyby dávali Horoucí srdce, budu ráda. Paní Švorcová se mně líbila jako herečka, ženská to byla krásná. Bohužel, vybrala si špatně, víru i chlapy.
  • sylviky
    Dnes je k tomu rok,ze nasa milovaná p. Jirinka opustila nás navzdy. Jej spomienku nadalej uschovám hlboko v srdci.
  • Setkání

Vážení příznivci paní Jiřiny Švorcové,

mám pocit,že na setkání nás bude více,než je z dřívějších fotek patrné.I já se zúčastním setkání poprvé a moc se těším.
    Všechny Vás srdečně zdravím.Liana J.
    • kekeska

Re: Setkání

Ahoj všem fanouškům Jiřiny Švorcové,moc se těším na setkání a mohu jenom říct,že to určitě zase bude velice příjemné a milé.Já za sebe můžu říct,že jsem tam poznala skvělé přátele a mylím,že jsme se všichni krásně bavily s naší už můžu říct,velkou přítelkyní paní Jiřinou Švorcovou.Až ji poznáte,pak uvidíte jak je to skvělá a milá dáma.Moc se na ni těším a na všschny vás s kterými jsem se ještě nesetkala.Vím určitě že to budou skvělý lidé. Moc vás všechny zdravím a těším se Maja *3* *3* *3*
      • monna1981

Re: Re: Setkání

i já se mooooooooooooooooooooc těšííííííííím *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit