-
autogramiáda
ahojte,dovolím si vás informovat,že další autogramiáda paní Švorcové se koná v pátek 26.11.2010 v 15 hodin a to v Chomutově v obchodním centru Chomutovka,ul.Dr.Farského 4732.Kdo máte zájem tak se tam podívejte a potěšte se.Já se těším na zítřejší brněnskou.Budu zase informovat.Mějte se všichni moc krásně.Maja -
Vážení příznivci naší milované herečky paní Jiřiny Švorcové,
i já se připojuji, abych všem popřála pohodové Velikonoce a radostně prožité jarní dny!
Připomínám setkání všech příznivců vážené herečky Jiřiny Švorcové,
které se uskuteční k příležitosti jejich nedožitých 84. narozenin (25.5.)
Setkání se uskuteční v restauraci poblíž hřbitova, kde paní Švorcová odpočívá,
abychom se jí mohli poklonit 19. května. Podrobnosti sdělím prostřednictvím e-mailu.
Jsou dvě setkání, toto setkání je proto, aby bylo všem umožněno posezení i společná poklona u hrobu paní Švorcové vzhledem k časové tísni mimopřažských příznivců, kteří jsou odkázaní na dopravu.
Srdečně Vás všechny zdraví Dana Sv. dasvobodova@seznam.cz*4* -
-
Hezké sobotní odpoledne ,PANÍ DANO,ZDRAVÍM Z VYSOČINY,POKUD MI VYJDE čas,ráda se vzpomínky na naši Jiřinku Svorcovou účastním,prosím o připomenutí datumu na mém mailu Josefinadruha@seznam.cz...Byla a stále je mou celebritou číslo 1-za její morální postoje!!Hodně sil přeje Ladislava Bl. *4*
-
-
Paní Josefino - jsem ráda,že je nás,kteří milovali a milují paní Jiřinku Švorcovou,stále víc a víc.To je moc dobře.Děkujeme Vám a budeme se na Vás těšit.L.Jíchová.
-
-
-
AUTOGRAMIÁDA - BRNO
Cestou z autogramiády z Brna 23.11. 2010 sme sa vo vlaku stretli s
fanúšikmi Mariky Gombitovej, ktorí boli tiež v Brne na autogramiáde
p.Jiřinky Švorcovej, Martou Valentovou zo Serede a Emilom Šníderom z
Banskej Bystrice. Autori knižky "Jiřina Švorcová - osobne" sú totiž aj
autormi knihy o Marike Gombitovej /M. Graclík a V. Nekvapil/.
Rozprávala som Marte a Emilovi o spoločných stretnutiach.
s našim idolom p.Jiřinkou. Marte sa tisli do očí slzy a iba ticho
povedala: "závidím Vám, my to šťastie nemáme, a ani mať nebudeme... "
Darovala nám pre fanklub zopár fotografií Jiŕinky a aj fotografie z
autogramiády, pridávam na web. *4* -
-
Re: AUTOGRAMIÁDA - BRNO
V duchu Vam zavidim Vam kteri jste se mohli zucastnit autogramiady takovych osobnosti jako jsou p.Jirina Svorcova a p.Marika Gombitova u ktere jsem taky velky fanousek a pri poslechu jeji pisnicek mi prochazi mraz po zadech
-
-
Ahoj všichni příznivci paníJ.Švorcové.Když čtu tyto příspěvky je mi smutno.Dřív na tyto stránky psalo více lidí,teď jenom paní Svobodová.Asi se většině příznivcú,kteří tady občas něco napsaly moc nelíbí příspěvky paní Svobodové.Vypadá to,že je sama.Tak to ale není.Herečku paní Jiřinu Švorcovou má rádo mnoho lidí,kteří nehledí na její politickou příslušnost ale na její herectví a ti kdo ji znaly osobně na její lidskost.Vím,že i dřív se psaly negativní příspěvky a strašně se mi líbil její přístup.Byla opravdu nad věcí a neurazila se a necítila žádnou zlobu.Přeji všem příznivcům paní Švorcové hezké chvíle u obrazovek (CS film).Davají tam staré filmy a asi už je jedno jaké je obsazení.8.srpna s velikou úctou vzpomenu na tuto herečku. *14* *14* *14*
-
obdiv
Pani svorcova hluboce se pred vami klanim precetla jsem si vasi knihu a plne svami souhlasim moc me mrzi ze druzi herci vas tak spini a pritom se meli za totace dobre jsem rada ze jste napsala pravdu o panu kemrovi byl to uzasny herec dnes kdyz se divam na starsi serialy tak mam radost byla to uzasna plejada hercu kteri umeli hrat dnes jsou to uz jen rychlokvasky a je to skoda pani svorcova mam vas rada uz proto ze jste sva preji vam pekne proziti svatku a lepsi novy rok jsem stastna ze opakuji zenu za pultem *14* -
Děkuji akram za příspěvky, budu ráda, když mi napíšete, můžeme se sejít příští týden v Praze, letos tam jedu naposledy: dasvobodova@seznam.cz
Srdečně zdraví Dana Sv. *4* -
autogramiáda
Dobrý den,chtěla bych upozornit na poslední autogramiádu paní Jiřiny Švorcové v letošním roce.Bude se konat v Ostravě v obchodním domě LASO 13.12 v 16.hodin v knihkupectví v prvním patře.kdo jste z okolí máte možnost si jít podepsat knihu.Přeju vám všem krásný den Maja *3* *3* *3* -
Vážení příznivci herečky Jiřiny Švorcové,
každou středu TV NOVA vysílá TV seriál "Chlapci a chlapi" z r. 1988. Je obsazen mnoha skvělými herci, jedním z nich je herec Antonín Hardt, který se představí jako ing. Karel Vosecký (otec Hanky). Pan Antonín Hardt byl věrným přítelem Jiřiny Švorcové a je stálým přítelem herce Václava Švorce. Herec pan Antonín Hardt pravidelně přichází na naše fanklubácké posezení, ve kterém vzpomíná na Jiřinu Švorcovou jako na skvělou herečku, nádherné mladé děvče a dobrou kamarádku, která byla v době svého hereckého působení v Divadle na Vinohradech oporou mnoha herečkám a hercům v nesnázích. Herec pan Antonín Hardt se stal přítelem mým a Liany, je příjemným společníkem. Několik roků září jako herec v divadle Radka Brzobohatého. Je nám ctí, že jsme získaly hezké přátelství herecké osobnosti pana Antonína Hardta, který je nám ochoten připomínat váženou herečku paní Jiřinu Švorcovou, s kterou žijeme pomyslně stále... Srdečně Vás všechny zdraví Dana Sv. *4* -
Vážení příznivci herečky paní Jiřiny Švorcové,
hezké a pohodové Vánoce,
radostný rok 2013, pevné zdraví
Vám všem z celého srdce přeje
Dana Sv. *4* -
-
Já se připojuji - krásné Vánoce,šťastné chvilky u vánočního stromečku a v novém roce především pevné zdraví,pohodu a hodně úspěchů v osobním i tvůrčím životě Vám přeje Liana Jíchová.
-