Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Švorcová

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zvláštní,jak člověk dokáže odsoudit...Nejsem příznivcem komunismu,ale nelíbí se mi,když se někdo(Andre011)stále ohání 40lety komunismu,je to "dobrá"výmluva na všechjny špatnosti,které se dnes dějí.Paní Švorcová žila svým přesvědčením a nepřevlékla kabát tak jako spousta dnešních představitelů a proto si jí vážím..Spočítal někdo oběti od oné sametové revoluce???
    • Nic ničím neomlouvám, ale co dělala Švorcová, je zvrácené, neomluvitelné a hanebné! Stejně tak i zločiny komunismu a stejně tak i zločiny dnešní doby... Obdobné zločiny jako loupeže, vraždy, silniční piráctví to tu bylo vždycky a vždycky to s námi zůstane, ale už NIKDY s námi nesmí zůstat to, že bude někdo za své přesvědčení (politické i jiné) perzekuován a nedejbože trestán a popraven!!! Chápeš ten rozdíl?
    • Nejsem příznivec komunistů ale nejsem příznivec ani pravicový, už brzy bude svět bez ideologiií a nenávisti , nikdo z nás není dokonalý !
      *14*
  • dasvobodova
    Vážená paní Týno, vítám Vás mezi námi jako příznivkyni herečky Jiřiny Švorcové! Věřím, že si porozumíme a posílíme společnou ideu:
    "Budeme Jiřinu Švorcovou hájit, je hodna šíření jejího čestného jména!"
    Srdečně zdraví Dana Sv.
    *4*
  • dasvobodova
    přečtěte si:
    http://www.topvip.cz/celebrity/kamila-mouckova-o-jirine-svorcove-byla-to-hodna-holka

Srdečně zdraví Dana Sv. *3*
  • Smutek *9* *9* *9*
  • kekeska

přání

všem příznivcům paníŠvorcové přeju v novém roce 2011 hodně zdraví,štěstí a úspěchů v osobním i pracovním životě přeje Maja *3* *3* *3*
    • Re: přání

Opožděně se připojuji k PF2011, všechno dobré!
      Pod stromečkem jsem našla knížku rozhovorů, určitě víte kterou *3* , ještě jsem nestačila přečíst, co vy na knížku říkáte?
  • kekeska

připomínka

ahojte,chci vás příznivce paní Jiřiny Švorcové upozornit na týdeník Bles pro ženy.Bude v něm rozhovor s Jiřinkou a vyjde asi 24.ledna.Kdo máte zájem nenechte si to ujít.Zdravím všechny.Maja *3* *3* *3*
    • vladka65

Re: připomínka

Děkujeme za upozornění na rozhovor v týdeníku Blesk pro ženy.Už se na něj moc těším.Přeji všem v novém roce hodně zdraví,síly a klidu.Doufám,že se na jaře spolu opět setkáme.Vladka
  • *13* co na to říct? Je mi to líto, oplakala jsem ji.
    Vy, kteří sem v této situaci taháte nebo dál tahat budete naprosto neprávem politiku a vytahujete na světlo lži a špínu, nejste hodni její jméno ani vyslovit, natož tady pak kázat o morálce! Byla dobrý člověk!
    Paní Jiřinko, chybíte nám! *9*
    • Nezlob se na mě, ale za totality v ní bylo dobroty jak v pr.eli medu! Úplně neprávem jsem sem politiku nezatáhl. Ani po revoluci se nepřiplazila ke křížku, ba naopak... O jednu popíračku komunismu méně, o jednu malinkatou satisfakci pro oběti komunismu více...
  • monna1981

Jiřinka

Je to obdivuhodná bytost!
    Vadí mi, že ji lidé odsuzují za její politické názory, které mě osobně absolutně nezajímají. Já ji vnímám jako milého člověka a výbornou herečku *3*
    • Re: Jiřinka

úplne súhlasím. ja som si kúpila DVD so ženou za pultom a pozerám ju neustále. boli to fajn časy. a pani Jiřinka tam bola skvelá a vôbec, všetci českí herci, ktorí tam hrali a už nie sú medzi nami. milujem tento seriál a tiež pani Jiřinku.
    • vladka65

Re: Jiřinka

Ano máte pravdu paní Jiřina Švorcová je velmi milý,moudrý člověk s krásným hlasem a je veliká škoda,že její hereckou osobnost nevidíme na obrazovce častěji.Chybí mi a ráda bych ji viděla i slyšela častěji. *4*
  • Zase nějakéj parazity se tu objevil který chce sprostě pošpinit památku p.Jiřiny Švorcové Lidi jako byla ona se už dne nerodí
    • Zaplať Pán Bůh, že se nerodí!!!
      • http://www.chelemendik.sk/Disident_a_vedec_Z_Vaclava_Havla_vyrostla_zruda_Byl_to_vetsi_kol_299626481.html
    • Nějakéj parazity,to je nějaká nová mluva v Chánově?Soudruhu,jestli se takovýto lidé už rodit nebudou,tak je to jedině dobře,ale chápu váš zrudlej mozeček,že se rozčiluje,ale dnes už se nehraje na společnou prosperitu národa Československého.Až pojdeš,nech si udělat na rakev rudou mašli!Tak soudruhu,zdar?Nazdar!
      • Komáři nebyly jen zarputilý pro svoji nejdementnější ideu,která kdy v historii lidstva byla,ale ještě jsou vygumovaní a omezení!Zlatej demokratickej bordel a soudruzi,běžte kam dávno patříte!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit