-
Jitka Čvančarová
Přeji Vám,všechno nejlepší k svátku,ať jste pořád taková jaká jste,protože to je nejlepší...jsem můj vzor moc vás obdivuji... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:)
Vypadá trochu jako Natalie Portman nebo Monica Belluci. Ale není moc příjemná *3* Ale třeba se to zdá. -
-
diskuse.
Já bych řekl že se více podobá na Lenku Vlasákovou.Obě dvě jsou šikovné. *3* -
dick 007 -tak vy jste mě dostal -prej pod pláštěm anononymity a sám se nepodepíšete *1*
-
-
No od vás kritika evidentně sedí milý kolego anonyme. Ve svém příspěvku nikoho neurážím, takže je celkem lhostejné, zda-li vystupuji pod vlastním jménem, jménem smyšleným, nebo jako anony. Pokud máte zájem o seznámení tak mi může napsat na dick007@centrum.cz. Také bych vás rád poznal.
-
-
Je to pěkná prsatá ženská.🙂
-
Narozeniny
Milá Jituško, všechno nejlepší k narozeninám *14* *14* *14* Jsi moje nejjjj herečka *14* *14* *14* -
Čau Jitko!
Jsi pořádně sexy! 🙂
Posílám pusinku! 😯
-
Letos v Karlových Varech, v těch modrých šatech vypadala jako strašidlo. Herečka nic moc, postavu taky nemá bůchví jakou, tak už neví jak na sebe upoutat pozornost. Holt hééééééérečka.
-
Všem se líbí. A mě taky... Když začínala v Ordinaci,tak jsem nechápala proč má tak krásná herečka tak málo prostoru.V pohádka také hrála druhé housle. Měla odcestovat,protože tady v době,kdy začínala letěly vyzáblé bloncky. Ale charismatem by je strčila do kapsy, což hodně diváků pochopilo a začala její popularita. Intošové to pochopili celkem pozdě...
-
-
Všem se líbí? Mě se nelíbí. Řeknu jednu jedinou věc, nepiš: všem se líbí, protože jsou tu tací kterým se vůbec nelíbí. Takže si nejdříve ověř jestli fakt se všem líbí, ano?
-
-
Všechno nejlepší ke kulatejm narozkám!!!