Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • problémy s jeho jménem-a je to tady zase *15* Jinak čte se to [uakín](jak už tady přede mnou někdo psal)
  • jak?

Ahoj. Mam Joaquina hrozne rada, ale do dnesniho dne, jsem neprisla na to, jak spravne se vyslovuje jeho krestni jmeno...? *7*
  • Co myslíte,vyhraje Joaq Oscara???Mě strašně štve,že to neuvidím,bo nemáme doma HBO...Ale jestli to vyhraje Heath Ledger,tak mě asi trefí šlak!!! *16* Stejně je Joaquin nejlepší,ať vyhraje Oscara nebo ne... *14*
  • Brácha mi ho stáhl z netu *1*
  • pro Angii

no to, jak se ti povedlo, že ten film máš doma. *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • pro Arwen

Jak to myslíš??? *7*
  • jak se ti to proboha povedlo!!!??? *7* *7* *7*
  • To víš,já na něm byla nejdřív 3x v kině a až pak jsem si ho pořídila domů *1*
  • tak to JÁ jsem na něm závislák už od prvního okamžiku, co jsem ho uviděla. a že to už je dost dlouho!
  • Čauki!Nechci se chlubit,ale mám takovou radost,že vám to prostě musím napsat:já mám doma Walk the line!!! *1* Na ten film se dívám každý den a líbí se mi čím dál víc.A Joaq taky *14* Co se dá dělat,stal se ze mně závislák *1*
  • No jo,to se dalo čekat,že tam píšou blbosti.Ale na druhou stranu jsem ráda,že Joaquin nekončí s hraním,bo kdyby to byla pravda,tak bych to asi nepřežila!!!
  • mě by zajímalo, jací pošuci dělají to Bravo. nedávno tam přece psali, že Joaq skončí s hraním a teď tam píšou, že začíná točit film "We Own the Night", hraje tam majitele baru, po kterým jdou ruští mafiáni. tak doufám, že ho tam zase nesejmou!
  • Tak to abych za ním zajela *14*
  • Ta holka co s nim byla na premiéře Vesnice a Znamení se jmenuje Topaz Green,ale už spolu nejsou.Teď je sám a říkal,že by si moc přál vážnej vztah. *14*
  • Tak to jo,bo na premiéře znamení i Vesnice byl s jednou ženskou(mimochodem,nevíte kdo to je?Viděla jsem ji jenom na obrázkách) a tak jsem si říkala,že je to asi vážný *13*
  • kdybych to byla já, tak bych to věděla. ale jinak nevím *9* ale cosi jsem četla, že NE
  • Čauki!Nevíte někdo,jestli má Joaquin přítelkyni???
  • na týden vypadnu na lyžák a tady se to teda zaíná pěkně rozjíždět! *8* to je taková škoda, že u nás v kině ještě nedávají Walk the line *9*
  • Včera jsem KONĚČNĚ byla na Walk the line!A už teď jsem rozhodnutá,že na něj půjdu znova.Joaquin se mi líbil vždycky,ale v tomhle filmu mě ohromil.je úžasný-a nejen jako herec *14* podlě mě si toho Oscara zaslouží.I když na tom vlastně nezáleží-pro mě je stejně nejlepší *14*
  • - jo sorry to byl omyl mačkla jsem to tam dvakrát a ještě k tomu jsem to neměla dopsaný - chtěla jsem říct, že film WALK THE LINE je fakt dobrej, no úplně celej ne, ale to je na dlouho. no, už ten vztup... takovej úvod do filmu jsem ještě nevidě a ty herecký výkony... *15* a Joaq je tam tak boží ...! *14* jo a ty Jenny se ozvi, až ti odepíše! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit