-
pro všechny
jo, jo jsem tu zas. *8* tak ať ti nevipadnou kukadla...! *4* jo, jak ráda bych trávila Valentýnka s JOaquinem *14* no nemůžu si pomoc ale nejúžasnější je ve WALK THE LINE. -
NO TO ČUMIM!!!! ON MÁ SNAD ČÍM DÁL TÍM VÍC FANDŮ, NĚJAK SE NÁM TO TU MNOŽÍ *14* NO JAK SEM ČUČELA NA _ukradni co můžeš_, TAK TAM HRÁLTĚLEM AŽ AŽ!!!! *13*
-
pro fizolku
Dík za tip,hned jsem tam napsala :)) -
\"address\"
no, tak přímo adresu ne, ale mrkla jsem se ti na net a ty mrkni na: www.joaquin-phoenix.net , - guestbook, tam mu můžeš napsat rovnou mailík *14* nebo v - contakt. a víc už nevim. Pa -
zdárek dámy. právě jsem ojevila tuhle stránku a neni vůbec špatná. jsem dost velkej filmožrout *15* a nekolik let už zatraceně lituju, že neni žádná filmová střední ... jo, jo Joaquin je dost dobrej a dost pěknej a je pravda jak psali v Cinema, že očima zahraje to, co jiný herci (až na pár dalších vyjímek *5* )celým tělem. jenže mi nedá spát ten jeho horní ret, ne že by se mi nelíbil, ba spíš naopak, ale nedá mi to spát. tak je si něco víte, tak se kdyžtak ozvěte. zatim Pa *3*
-
Čauki všichni!!!!!Chtěla jsem se zeptat,jestli někdo z vás nezná adresu,na kterou bych mohla napsat o autogram???Dík moc.
-
Ahoj holky
Všechny vás moc zdravim, jsem taky fanynka tohoto úžasnýho herce...a krásnýho chlapa :-) Už dávno sem zapomněla na ty hollywoodský krasavce jako Johnny Deep, Luke Perry, ale Jaoquim nějak zůstal. Asi proto, že hraje naprosto geniálně. :-) Chci vás poprosit, jestli byste mi doporučily nějakej starší film. Nedávno jsem viděla po dlouhý době Perem Markýze a byla jsem nadšená. :-) Nevíte někdo, jak se jmenuje ten film, kde hrál s Liv Tyler? Kdysi jsem to viděla a fakt se mi to líbilo. Doufam, že se máte dobře a přeju dobrou noc. Viv *3* -
pro Killy
já už nic víc nevím. napsala jsem vše, co jsem věděla. a taky by mě zajímalo, proč o tom nikde nepsali. kdyby bylo po mým, tak by toho byly plný noviny, zprávy v tv .... ale asi to nebylo, tak moc vážný... -
pro Trinity
JÁ VÍM (TEDA, MY VŠICHNI) JAK JE KRÁSNEJ, ALE JAK O TOM MŮŽEŠ PSÁT PO TOM CO SE MU STALO????????? *5* -
...Ach jo, nejspíš toho Oscara nevyhraje*9*, ale pro mě je stejně výbornej herec a hlavně KRÁÁÁÁSNEJ CHLAP *14* *14*
-
ŘEKNE MI NĚKDO JAK NA TOM JE??? *8*
-
tak se mu to nestalo v sobotu, ale ve čtvrtek 26.1., ve 14:50 hod, v Hollywoods hils. Selhaly mu brzdy a zachraňoval ho jakejsi německej režisér.
-
KILLY
A DO PRDELE !!!!!!!!!!!*9* -
HOLKY!!!!!!! NAŠE MALÝ, ROZTOMILÝ, NEVINNÝ, ROZKOŠNÝ A JÁ NEVÍM CO JEŠTĚ VŠECNO KOTĚ JOQUINEK MĚL V SOBOTU 28.1. AUTONEHODU. PRÝ SE VZATÁČCE VYHÝBAL SKÁLE A PROTIJEDOUCÍMU AUTU A NABOURAL!!!!!!!!!! PRÝ SE ALE CÍTÍ JEN TROCHU ZMATENÝ. JÁ NEVÍM, CO VÁM MÁM O TOM JEŠTĚ NAPSAT, SNAD VÁM TO BUDE STAČIT. POKUD SE JEŠTĚ NĚCO DOVÍM, TAK VÁS BUDU INFORMOVAT.
-
v tom premiere je !! 9 !! obrázků a moc šancí mu tam taky nedávají ( nejmíň ze všech ) *16* ale co já mu věřím !!! *14*
-
PREMIERE JEŠTĚ NEMAM, ALE UŽ SI HO BĚŽIM KOUPIT! VÍTE ŽE JE NOMINOVANEJ NA OSCARA? ALE JE TAM S NIM TAKOVÁ KONKURENCE, ŽE POCHYBUJU, ŽE TO VYHRAJE! *9*
-
hele o vízu nechci ani slyšet!!!!! *8* ale máte únorovej PREMIERE??? jsou tam fakt dost dobrý fotky. jo a normálně na MOJE narozeniny se bude dávat GLADIÁTOR!!!!! já jsem tak šťastná, ale asi to chápete.
-
NO JASNĚ!!! HELE HOLKY VIDĚLA JSEM ukradni co můžeš A ŘEKNU VÁM TEDA VŮBEC SE MI TO NELÍBILO. TAKOVÁ SLÁTANINA!! ON TAM BYL SICE DOBREJ ( AŽ NA TO MRDÁNÍ S TĚMA BABAMA! ), ALE JINAK HOVADINA 1. TŘÍDY! A CO VÝZO HOLKY??? *7*
-
tak se musíme postarat o to, aby nějakou měl.
-
ALE ON UŽ ŽÁDNOU NEMÁ!!!! ASPON MYSLIM ŽE NE!!!! *5*