-
pro Ninu
Tak to bych taky ráda věděla...Když už musí mít ženskou,tak proč si nemůže najít aspoň ňákou hezkou?!! -
pro Jenny
Už jsem viděla tu ženskou *10* Co to je za zjev *16* *5* -
pro Arwen
Něděs mě!!!to bych nepřežila!Ale nakonec se mu naštěstí nic nestalo,ne?ten svět je ale nebezpečný-měly bychom Joaquina zavřít do trezoru a hlídat ho ve dne v noci! *1* -
pro Ninu
Sorry,ta adresa je blbá-ňák mi hape comp...Tahle už by mohla být správná-http://www.imdb.com/gallery/granitz/4432/E vents/4432/JoaquinPho_Vespa_7769347_400.jpg?path=p gallery&path_key=Phoenix,%20Joaquin -
pro Ninu
jak vypadala?!Hrozně!!! *8* podívej se sama-http://www.imdb.com/name/nm0001618/#actor taky bych dost ráda věděla,co je to za ženskou... *7* -
ještě něco o té bouračce: v Rytmu života bylo, že kdyby nebyl přivázanej, tak by to asi nepřežil!!!!!!! *16*
-
jo, tu jsem taky viděla a můžu potvrdit, že ...nechci pomlouvat jeho vkus
-
pro Jenny
A jak ta ženská vypadala?Nebo adresu kde ji najdu.Ráda bych věděla kdo nám leze do zelí!!!!!!!!! *5* *16* -
Poplach!!!Hledala jsem ňáké obrázky z předávání Oscarů a na jednom sem viděla Joaquinečka s ňákou ženskou! *16* Byla horší než Topaz Green-a to je co říct.Někdy fuckt dost pochybuju o jeho vkusu *13*
-
pro Ninu
jo v 8mm je action,mám ráda drsňáky *15* Nevíš něco o filmu We own the night?teď někdy se myslim začal točit...Sem psala do Premiery a oni mi odepsali,že o něm ještě žádné info nemaj a že "se mu budou v budoucnu dostatečně věnovat" Tak to mi řekli hodně...Už teď se těším,až ten film uvidím *14* Ale to bude ještě dlooouho trvat *9* -
pro Angie
Vesnici jsem viděla slušelo mu to tam.Toho Oscara měl dostat taky mě to štve.Viděla jsi 8mm tam mu to taky hodně sluší s těma modrýma vlasama.Dík za ten WALK THE LINE až se počítač pořádně rozchodí tak napíšu. *1* *3* -
pro Ninu
O.k.,tak mi kdyžtak napiš tvoje ICQ,až ti pojede.Joaq ve Walk the line nemá chybu-a jeho zpěv taky ne *3* Takže se máš na co těšit *1* A vidělas Vesnici?Sice tam Joaquin moc prostoru nemá,ale taky se na to ráda dívám 8) to sem ráda,že je někdo takový závislák jako já *1* Akorát mě štve,že nevyhrál toho Oscara-když vyhrála Reese(hrála sice dobře,ale podle mě nic zázračného),tak on měl mít oscara jistého! *16* kašlu na to,Joaq je prostě nejcharismatější a nejlepší chlap na světě a to mi žádná akademie nevymluví *14* -
pro Angie
ICQ mám ale nejsem ještě registrovaná možná to bude trochu trvat mám ted nějaký problémy s počítačemů.Já zase pořád dokola koukám na Okrsek 49 taky mi holky říkají že jsem na hlavu,ale já prostě nemůžu odolat.WALK THE LINE sem ještě neviděla a strašně chtěla kvůli tomu jak tam zpívá. *1* *15* -
pro Ninu
vlastně jestli máš ICQ tak ti můžu Walk the line poslat!!!Ale bude to trvat hóóóódně dlouho... -
pro Ninu
tak to je čudné *7* Bydlim v Ostravě-docela daleko *9* jo,Walk the line mám-před chvilkou sem se na něj dodívala *14* kámošky maj ze mě prdel-že pry nedělám nic jiného,než že se na to divam...no jo,nemůžu si pomoct *1* -
pro Angie
Tak nevim já sem to slyšela v ukázce na HBO Okrsku 49.Kde bydlíš četla jsem že máš WALK THE LINE *4* -
pro Ninu
tak tos trochu nedala bo se to čte uakín. Slyšela jsem to na vlastní uši-na dvd Vesnice v bonusech *14* -
Můžu se zeptat bydlí zde někdo v Chrudimi nebo v Pardubickem kraji *7*
-
Vyslovuje se jeho jmeno:Choakin Fínix je to divný ale je to tím že je Portorikánec *14*
-
tož kurňa,on toho Oscara nevyhrál!!!! *9* To je v prdeli...Tak snad za rok *3*