Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pohněte!

Tady to teda nějak vázne! Copak už o něj není zájem???????????????????! Spousta lidí tu má chytrý řeči, ale že by mi někdo řekl třeba co to má vlastně za jméno nebo s kým chodí, prostě nějaký užitečný věci, to ne. Všichni tu píšete jak ho milujete, ale ho musí milovat prostě všichni, protože to je chlap jakých už je na světě velmi málo (ani bych se nedivila, kdyba byl poslední).
  • Ahojky Jani,diky uz staci aby sis me zaregistrovala.Tak zatim *3* *1* *4*
  • ne... mě!

Já jsen tu byla dřív, takže je jenom můj a s nikým se o tom nehodlám už víc bavit.Konec, tečka, moje slovo platí!!!!!!!!!
  • ...

Nevíte už konečně někdo o nějaké zaručeně pravé adrese na Joaquina? A vůbec už někomu odepsal? *7*
  • JENŽE TO BY SI MUSELA ŽÍT I SE MNOU!!! PROTOŽE V PELECHU S NÍM BUDU JÁ!!! ALE MŮŽEŠ SE PŘIDAT!! KOLIK TI JE???CHTĚLA SEM VÁM DÁT NÁSKOK ALE KDYŽ VÁM JE 5 LET MOC,TAK S NIM BUDU ZA CHVILKU!
  • Jo a kdyžtag,gsyž už ho tag strašně milujete,taxe aspoň naučte vyslovovat jeho jméno!!!!!!
  • pro Killy

mám ale strach, že tě tam nenajdu! :)
  • PRO ARWEN:

TAK HOLČIČKO:) JA TO S TIM VĚKEM CHCI PROSTĚ VĚDĚT!!! A OPOVAŽ SE KECAT!!! TO KŘESTNÝ JMÉNO JE ZE ŠPANĚLŠTINY A TAM SE ¨J¨(JOAQUIN) ČTE ¨CH¨ UVIDÍME KDO S NIM BUDE DŘÍV,KDYŽ SEM UDĚLALA ZKOUŠKY NA ŠKOLU V LOS ANGELES:)
  • Volte Walk the line na Seznamu!!

Ahoj,
    jestli chcete Joaquina podpořit, tak hlasujte pro Walk The Line na Seznamu. Tady je link. Díky.

http://www.novinky.cz/10/ 76/53.html
  • foto

jeééé děkuju žes tu něco přidala ja mam hodně fotek doma ale nejde mi to tu přidat přitom velikost je dobra jak co tak bych ti něco poslala ....no ale zaleží to na tobě:)) Tak jinak všechny zdravím:) *3* *4*
    • Re: foto

Pošli mi to a já to prubnu to tam dát. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit