-
machírek
je to fakt super machírek,jeho filmečky jsou boží a on celkove je malý metroušek *5* *8* -
Hm joo
Joaquin má takové velké charisma až to zamrazí... já osobně myslím že mezi jeho největší role paří v 8MM, Gladiatorovi, a Walk the line jsem hodně hodně zvědavá co nám ukáže v We Own The Night... prozatím jsem slyšela jen samou chválu na jeho herecký výkon v tomto filmu, ale překonat Gladiatora a Walk The Line bude myslim rpo něj hodně těžká horaaa -
Tak to jooooooooo
Je to nejvíc sexy a nejcharismatičtšější chlap v galaxii -
joaquin
Vložila jsem do galerie nový fotečky!!!!!! *4* -
Joaquin
Obdivuju ho. Je hrozně zvláštní a vyjímečnej. A navíc roztomilej. Myslim si, že je to hodně zajímavej člověk a umí se skvěle vžít do svojí role. Já ho uznávám jako nejlepšího herce ze všech -
to si myslíš ty!
-
ehmm.... pro anonyma, priste se za svuj velice duchaplny prispevek aspon podepis. jinak, It's all about love je film, kterej se natacel asi v roce 2000, tudiz, to film novy neni, ale nejnovejsi film s Joaquin bude Walk the line, ktery bude u nas mit premieru, doufam, snad zacatkem pristiho roku. Bude tam hrat countryovyho zpevaka Johnnyho Cashe.
-
pro Nikolu
To je teda hustý!To jsou fakt nej stránky, jaký jsem kdy viděla!Moc díky. Neznáš ještě nějaký, já jsem do něj fakt magor!:) Díky!!!!!!!!!! -
Jo,tk to ja taky.Hlavně at zůstane takovej,jakej je *3* *4* *14* *3*
-
V pohodě, hlavně, že se ti libí :o) pokud budes chtit, muzes se zaregistrovat na foru, jeho ceska cast je tak trochu mrtva, jsem tam snad jedina Češka, mely bysme to tam ozivit, ne?.o) další stránky: www.walkwithjoaquin.com www.joaquin-phoen ix.net www.joaquinphoenix.us www.livejournal.com/j oaquin_daily www.mrjoaquin.com www.phoenix-forever .com