Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi Aurora Island. fakt nevim
  • jen tak

tak jsem minulý týden viděla poprvé Walk the line a...je mi ukradený jak který herec vypadá na plátně a jestli mu to v tomto a v tomto záběru sluší nebo ne...pokud "blbý výraz" patří do role, je to úctyhodný výkon a Phoenix ho fakt podal!!!! *3*
  • ...

Nadhernej a skvelej herec.Filmy s nim zeru a jeho jeste viiiic *14*
  • Znamení

ahooj..Tuto neděli(13.12)budou dávat na Primě film s Joaquinkem :znamení--upe nejvíc bomba film
    • Re: Znamení

jo fakt je boží, až jsem se do něj zamilovala *14* (do joaquina phoenikse) *14*
      • Re: Re: Znamení

je mi líto že končí,dívala jsem se na každej jeho film
        • Re: Re: Re: Znamení

TO JO ...PROSTĚ AT PŘESTANE RAPOVAT A ZASE HRAJE!!!VIDĚLAS TO VIDEO JAK RAPUJE NE????
  • Co myslíte,vyhraje Joaq Oscara???Mě strašně štve,že to neuvidím,bo nemáme doma HBO...Ale jestli to vyhraje Heath Ledger,tak mě asi trefí šlak!!! *16* Stejně je Joaquin nejlepší,ať vyhraje Oscara nebo ne... *14*
  • problémy s jeho jménem-a je to tady zase *15* Jinak čte se to [uakín](jak už tady přede mnou někdo psal)
  • Nové krásné fotečky

http://www.gettyimages.com/Search/S earch.aspx?contractUrl=2&language=e n-US&p=joaquin%20phoenix&assetType= image#1
  • pro Jenny

A jak ta ženská vypadala?Nebo adresu kde ji najdu.Ráda bych věděla kdo nám leze do zelí!!!!!!!!! *5* *16*
  • jo, tu jsem taky viděla a můžu potvrdit, že ...nechci pomlouvat jeho vkus
  • pro Arwen

Máš recht-starat se o něj osobně by bylo mnohem lepší...nejen pro něj *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit