-
asi Aurora Island. fakt nevim
-
jen tak
tak jsem minulý týden viděla poprvé Walk the line a...je mi ukradený jak který herec vypadá na plátně a jestli mu to v tomto a v tomto záběru sluší nebo ne...pokud "blbý výraz" patří do role, je to úctyhodný výkon a Phoenix ho fakt podal!!!! *3* -
...
Nadhernej a skvelej herec.Filmy s nim zeru a jeho jeste viiiic *14* -
Znamení
ahooj..Tuto neděli(13.12)budou dávat na Primě film s Joaquinkem :znamení--upe nejvíc bomba film -
-
Re: Znamení
jo fakt je boží, až jsem se do něj zamilovala *14* (do joaquina phoenikse) *14* -
-
Re: Re: Znamení
je mi líto že končí,dívala jsem se na každej jeho film -
-
Re: Re: Re: Znamení
TO JO ...PROSTĚ AT PŘESTANE RAPOVAT A ZASE HRAJE!!!VIDĚLAS TO VIDEO JAK RAPUJE NE????
-
-
-
-
Co myslíte,vyhraje Joaq Oscara???Mě strašně štve,že to neuvidím,bo nemáme doma HBO...Ale jestli to vyhraje Heath Ledger,tak mě asi trefí šlak!!! *16* Stejně je Joaquin nejlepší,ať vyhraje Oscara nebo ne... *14*
-
problémy s jeho jménem-a je to tady zase *15* Jinak čte se to [uakín](jak už tady přede mnou někdo psal)
-
Nové krásné fotečky
http://www.gettyimages.com/Search/S earch.aspx?contractUrl=2&language=e n-US&p=joaquin%20phoenix&assetType= image#1 -
pro Jenny
A jak ta ženská vypadala?Nebo adresu kde ji najdu.Ráda bych věděla kdo nám leze do zelí!!!!!!!!! *5* *16* -
jo, tu jsem taky viděla a můžu potvrdit, že ...nechci pomlouvat jeho vkus
-
pro Arwen
Máš recht-starat se o něj osobně by bylo mnohem lepší...nejen pro něj *3*