-
Vypada to, ze nase Katynce se jen tak nekdo nelibi..:)Ale kdyby ti rekl, ze ti zaplati, tak mu do postele skocis, co!?Herec je perfektni a vypada nadherne...!
-
nejlepší herec na světě a nejkrásnější chlap na světě a nejen to
-
nejůžasnější,nejkrásnější chlap na světě!!!! já ho miluju!!!!!
-
no, když si přečteš předcházející příspěvky, tak uvidíš, že asi jo, ale v některých to ani zas tak nevypadá, spíš si tu taky někdo léčí svoje mindráky a ostatním jen nadává.Já ho mám teda osobně moc ráda.
-
pro Páju
sorry, zapomněla jsem se podepsat, předcházející příspěvek je ode mě. -
1.Joaquin uy nechodi s Evou Mendes ale y modelkou LISOU EBELTOFT .2.Lisa je velka kravicka .Neskutocna ak bz ste si ju chceli poyriet tak marne neni vobec slavna!!!!!!3.mam taky napad!!Co keby sme yaloyili Club JOAQUIN JE JEDNOTKA???????ODPISTE KTO CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14*
-
skoda
hmmm...skoda, ze tohle je jediny, o co vsem fanynkam jde.. -
:)
Tak zase jsem přidala par stovek hlasu na par fotek tak zitra se podivejte jestli bude zase v top 5!nebo aspon v 20!:) *3* -
LOL, tak tohle je uz hooodne stara stranka, ktera se uz ani neonovuje..a to asi od roku 2001.. delam co-webmasterku na dearjoaquin.com, tak jdi kdyztak tam, btw, je tam i cesky podforum :o) je jmeno se cte wah-keen (foneticky uakín)
-
no ahojte je to na ch... mě nejde ukladat fotka a předtím mi to šlo a nejde mi ani hlasovat!mi to museli jaksi zablokovat či co......:(mam blbou naladu!!!! *8* *8* *9*