-
No tak to jsem zvědava jak to dneska oslaví!No taky bych mu chtěla popřat nejlepe osobně:)!Doufam že už si najde nějakou tu babu a bude štastnej!!!! *3* *3* *4*
-
33
Takže no jinak jsem si všimla že JOaquin je na 33místě v top osobnostech což je uspěch když jsem sem byla poprve pohyboval se na spodnějších příčkách! *3* -
JEŠTĚ SE UVIDÍ!!! DO PĚTI LET MĚ MÁTE V AMERICE VEDLE NĚJ
-
A kolik ti tou dobou už bude, že až po pěti letech?? To jako proto, že ti bude tou dobou už aspoň 18? huahuahua :))))
-
OOOOOOOOOOH!!!!!!!
já mám z něho orgáč jen ho vidím!!!!! *1* -
-
Re: OOOOOOOOOOH!!!!!!!
Tak to jsme dvě, a myslím, že se k nám přidá spousta dalších *14* *8*
-
-
máš recht!!!!!!!
-
mmm
Ahojky,Joaquin je fakt pěknej týpek,stál by za hřích.Chtěla bych vědět jakej je ve skutečnosti.Má úžasný charizma. Jo a Kitty-nech si zajít chutě,patnáctko,co by s takovym dítětem jako dělal?!!Si divná??Chudák,to by to slíz...tsss.Přej mu normální lásku,ne?!Nazdar. -
PRO VÁS
HEJ HEJ HEJ!!! TADY SE TO TEDA ROZJÍŽDÍ!!!NEJDŘÍV MI NADÁVÁTE A PAK SE USMIŘUJETE??? NO A PROČ NE?! TAK JE TO JEDINĚ SPRÁVNĚ!TAK ŽE S MÍMA NÁZORAMA SOUHLASÍTE? NO JAK UŽ SEM ŘIKALA:BEJT SE MNOU ZA DOBRÝ, SE VYPLATÍ! VŠAK JÁ SE VÁM ODVDĚČÍM! DIK,DIK A DÍÍÍK!!!!!! -
Joaquin
Joaquin je skvely herec a ma uzasne charisma.jenom by mohl projevit lepsi vkus pri vybirani tech svych anorektickych bab,nebo budu muset zhubnout *1* P.S. od te doby,co jsem ho videla,miluju kluky s takovym roštepem jako ma on-je to desne sexy *14* -
čurák!!!
JE TO NEJVĚTŠÍ ČURÁK!!! ČUMÍ JAK PIČA!!! NEŘÍKEJTE MI ŽE STE NIKDY NEVIDĚLI/Y GLADIÁTORA!! BOŽE!!!!! *16* -
-
Miláášek
Roli Commoduse v Gladiátorovi zahrál výborně a právem za ni byl nominovaný na Oskara pokud ti to uniklo BOŽE!!! -
Re: čurák!!!
Každý máme nějaký názor. Ten můj je ten, že Joaquin je naprosto boží a je to fakt hodně dobrej herec. *3*
PS: rozhodně nekouká jako ču... *13* -
čurák jsi maximalne ty? chtela bych videt tebe!!! Asi jsi dokonalej... *10* -
Závidíš, že je to jeden z nejhezčích chlapů na světě a většina žen by ho měla nejradši .... hmm slušně se to říct nedá, kde bychom ho všechny nejraději měly *15* *4* -
může snad za to, že v tý roli má takhle vypadat?? přemýšlej než něco napíšeš!! *13* *13* *13*
-