Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak tě může vůbec napadnout, že by sme ho mohly unavit??????!!!!!!!!!!!
  • Novinka...

http://joaquin-phoenix.extra.hu/gal eria/displayimage.php?album=lastup& cat=0&pos=41

Jo,tak tady najdete několik tisíc fotek... *15*
  • tak se musíme postarat o to, aby nějakou měl.
  • zdárek dámy. právě jsem ojevila tuhle stránku a neni vůbec špatná. jsem dost velkej filmožrout *15* a nekolik let už zatraceně lituju, že neni žádná filmová střední ... jo, jo Joaquin je dost dobrej a dost pěknej a je pravda jak psali v Cinema, že očima zahraje to, co jiný herci (až na pár dalších vyjímek *5* )celým tělem. jenže mi nedá spát ten jeho horní ret, ne že by se mi nelíbil, ba spíš naopak, ale nedá mi to spát. tak je si něco víte, tak se kdyžtak ozvěte. zatim Pa *3*
  • maeve

Skvělé

Tenhle herec není typický krasavec, ale zato mi příjde děsně zajímavý. Hraje skvěle a jeho filmy nemají chybu. Někteří tvrdí, že s tím rozštěpem vypadá divně. Já si naopak myslím, že mu to dodává na zajímavosti. Jednoduše je to vážně skvělý herec. *14*
    • Re: Skvělé

To s tebou souhlasím *4* *3*
      • maeve

Re: Re: Skvělé

Díky, jsem ráda, že má více lidí podobný názor jako já *4*
  • Joaquin podporuje nadaci pomáhající lidem v depresi

Mám dobrou zprávu pro obdivovatelky Joaquinoy krásné tváře a krásných očí *14* - oholil se a sundal brýle:
    http://www.youtube.com/watch?v=tzX6XXVEa4s

Krása!
    • Re: Joaquin podporuje nadaci pomáhající lidem v depresi

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.........K ONEČNĚ ..HLAVNĚ AT ZASE HRAJE!!!
  • pro Ninu

Máš už ICQ?Že bysem ti poslala Walk the line...a tež bysme mohly pokecat o Joaquinovi *1* Moje ICQ:256-883-455 tak kdyžtak napiš *4*
  • pro Katku

no nevim,jek se libi tobě,ale mě určitě vic!!! *14*
  • Clay pigeons

Clay pigeons byl na primě? To si děláš srandu, tak to si jdu hodit, protože já shánim ty jeho starší filmy a ticho po pěšině. Na netu nejsou ani k sehnání originály, jsem se i rozhodla si udělati sbírku a nemůžu se k tomu dostat. Bože, co budu dělat. Pokud byste našli nějakou adresu, kde by to bylo k sehnání, tak ji sem prosím napištë a já si to koupím. *9*
  • topaz a zase ta topaz

Hey lidi ale Joaquin chodil s topaz a fakt jsem se docetloa, ze ma cesky predky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší