-
no, to se vážně ještě uvidí, protože já budu s ním žít, milovat,... tak nejpozdějc do těchto Vánoc. pokud budete chtít, tak mi napište a já vám možná povím, jaký je : )
-
já jeho jmáno umim a když ho budete chtít tak si to nejdříve vyřidte se mnou!!! najdete mě v jeho domě v Los angeles!!!!!!!!!
-
no, to jsem si mohla myslet! mě je taky 15, nekecám. a co má znamenat ta škola?
-
PRO KARWEN:
TAK PUSO!!! PODLE MNĚ BY SES MĚLA ZAMYSLET TY!!! ZA PRVÉ: NEPOJEDE ON SEM ALE JÁ ZANIM!!! ZA DRUHÉ: TY TO NEPÍŠEŠ,PROTOŽE TOMU NEVĚŘÍŠ,ŽE BY TĚ CHTĚL!!! A ZA TŘETÍ:POCHYBUJU ŽE JSI CHYTŘEJŠÍ NEŽ JÁ (MY)!!! OSTATNĚ ŘEKNEM SI TO AŽ TI ZANEDLOUHO BUDU PSÁT Z LOS ANGELES Z JEHO POSTELE!!! A JESTLI MI TO NEVĚŘÍŠ,TAK SI NA TEN OSUDNÝ DEN POČKEEEEEEEEJ!!!!! PAPA PUSO -
PRO CHLOE
TAK BERU!!! ALE JESTLI HO CHCEŠ ZÍSKAT,TAK RADŠI PIŠ JEHO JMÉNO S VELKÝM J !!! JO A TAKY MOC DÍKY ZA PODPORU! -
Hahaha, já že vidím přesilu?? A proč bych se vás tady měla jako bát?? JO, a když Joaquina tak milujete, tak nechápu proč mu chcete zničit život a nepřát mu lásku.... Pochybuju, že s va,a by byl šťastnej...
-
PRO kity
NO TO BYCH TEDA ŘEKLA!!! JÁ SE TU S VÁMA VŠEMA SRU A VY MI PAK JEN DOKÁŽETE NADÁVAT. -
áááá,tady si to někdo vzal moc osobně.... Ale když myslíš....já se nehodlám dohadovat o blbostech.
-
Johnnyho cashe zahrál výborně...
-
joaquin
Já sem četla, že prý žádnou babu nemá. Četla sem, že měl rande, ale to už je dlouho, který nák nevyšlo a nedávno byl prej v nákým new yorským klubu s Evou Mendes. Prej jim to spolu strašně slušelo, ale Eva pak řekla, že mezi nima nic není, že ona má někoho jinýho.
Ale šak víte, kdo ví, jak tomu je doopravdy *5*