-
Pro Killy
No jo... ty seš přesně ten člověk, kterej dokáže jen urážet a ani se mu to nedaří. Já jsem si jistá, že ty s ním nikdy nebudeš!! Seš tím úplně zaslepená!! Seš s tím taaaaaak trapná, že se nestydíš.... Určitě ho chudáka nebude zajímat nějaká vyšinutá puberťačka.... -
On nám šedivý
Holky, on nám šedivý, všimla jsem si toho na fotkách, kterými sem se probírala. Snad se mi je podaří sem dát. -
-
Re: On nám šedivý
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ -
-
Re: Re: On nám šedivý
ano, je to tak. je jenom škoda, že mi tam ty fotky nepřidali, snad je tam ještě frknou. Teda ne že by mu to neslušelo, je ještě takovej víc živočišnej *14* , ale na druhou stranu je to takový divný pocit, co ?! A taky přibírá na váze. Ale je to pořád nelepší kus chlapa *5*
-
-
-
Premiéry
Tak jsem zjistila na netu, že film Reservation road by se měl začít hrát až někdy na podzim tohoto roku a to ještě ke všemu v Americe a to další - We own the night, je také drama, krimi a snad i trochu mystery (aspoň to všude píšou) a to by snad se mělo taky hrát tenhle rok, ale znáte to, nikdy se neví. Jsem zklamaná, myslela jsem, že to bude už v létě. *9* *9* -
....
Ahoooj Janulko,ty máš nový icq?kdyztak mi napis pls dekuju....jinak zdravím všechny věrný fanynky:-)))) *1* *1* *4* *4* *3* *15* -
-
Re: ....
jj mam ty yo ....no jsem to nějak poto ....tady je moje nový 369609656!!!!pls přidej si mě at pokecame :-D
-
-
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14* -
-
Re: HANS MATHESON:)))
Já ho vidím na vlastní oči každej pátek a sobotu u nás v Brně v klubu Bastila za barem a nestačí mi ani těch 10hodin na něj civět. /Dokonalá podoba/ *8*
-
-
HOLKY NEHÁDEJTE SE! NIKDO MI DO ZADKU NELEZE! JENOM PROSTĚ MÁME STEJNÝ NÁZORY. VÍC NIC. JÁ PRIZNÁVÁM ŽE SEM HODNĚ SEBEVĚDOMÁ, ALE VIM OD SAD PO SAD! A TO VI VEDET NEMUŽETE PROTOŽE MNE NEZNATE :)
-
Wow, dala bych si rict
Je to naaaadhernej chlap, skoro bych rekla, ze patri mezi deset nejhezcich zijicich celebrit na svete... -
ALE ON UŽ ŽÁDNOU NEMÁ!!!! ASPON MYSLIM ŽE NE!!!! *5*
-
Ukradni co můžeš!
Ahoj lidi, pokud ještě nemáte ve své videotéce film Ukradni co můžeš!, doporučuji navštívit Tesco. Mají ho tam za 79,-Kč a Joaq je v něm fakt rozkošnej *14* , hlavně pak v rozhovoru v Bonusech. -
Faninky
Zdravím lidičky!!!Tak si tu pročítám Vaší diskuzi a jsem velmi potěšen ohlasem ženských faninek na toho to herce.Obzvlaště pak ja uznaváte jeho sexy jizvu na horním rtu a celkové jeho charisma."Bohužel" i ja jsem byl obdařen touto jizvou a hodně mě to ubralo na sebevědomí, když jsem chtěl pozvat ženský protějšek např.na drink atd...
Tak zapracujem trochu na charisma a budeto snad dobré.Tak se mějte hezky a vydařený Nový rok!!! -
-
Re: Faninky
Ono to určitě nebude tak zlé. Ne každá holka je tak povrchní, aby tě nechtěla kvůli pitomý jizvě, za kterou nemůžeš. Myslím, že tato diskuze je toho důkazem, takže honem nějakou pozvi. *14* *4*
-