Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro Arwen

jak to mysliš,že je Aurora island pitomost?jakože nebyla natočená nebo je to blby film?I když mě se libi všechny filmy s Joaquinem...kromě Ukradni co můžeš,to je fuckt blbost *5* Ale nejlepší byl stejně ve Walk the line *14*
  • pro Jenny

podle mě to vůbec neexistuje, protože se o tom nikde jinde nepíše.
  • pro Katku

tak to mě neznáš,já sem pro Joaquina ochotná zabíjet! *15* Dy´t účel světí prostředky *4*
  • no, je to blbý, dnes je až na 99. místě *9*
  • pro Lucillu

tak o tom se musíš rozepsat! *5*
  • Božský Phoenix

Joquin prostě nemá chybu. Je tak charismatický a ta jizva na horním rtu ho dělá ještě krásnějším, nemyslíte? A navíc bezvadně hraje a ještě k tomu umí zpívat (Walk the line). Myslím, že to nebylo fér, že nedostatl za tuto roli Oskara. A taky by toho na netu mohlo být o něm mnoehm více (i na zahraničních stránkách). Je absolutně top *14*
  • pro Angii

já vím,že sama se sebou si asi psát nebudeš, to by chtělo najít nějaký více frekventovaný ČESKÝ forum *7*
  • Filmy

Hrozně mě štve, že nejsou k sehnání jeho starší filmy, např. Výmysly Abbotových, Clay Pigeons atd. Ach jo, co budu dělat? Já ho miluju *9* *9*
  • j.p.

no holky tak ja tu chodím často ale vy zaostavate třeba v 11 a 12 měsíci tu nikdo jiny nepsal *9* tak doufam že to změníte!jinak jsem chtěla jenom říct že mě taky smolí že nejdou sehnat ty starší filmy ale na netu by to mělo určitě byt....jsem se ale nedívala tak nevím jistě...no jinak přidejte nějake FOTEČKY PROSÍM...mě to nejde...rádo jak budeš mít čas tak to zkus!!!!dík tak ahoj všechny !!!! *3* *4*
  • to my taky !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit