-
Re:filmy
film Clay Pigeons byl 17.1.2006 na primě . asi tak ve 2 ráno. *3* -
-
Re: Re:filmy
fakt!?to je na piču jako jsem to neviděla kuva *8* *9* *10* -
-
Re:filmy
ale hodně filmu už neni k sehnani *10* -
-
Re: Re:filmy
No ja vím a dost mě to smolí no....ale není možne aby to někde nebylo *13* ....no tak jinak co nového?? *1*
-
-
-
-
pro někoho !!!
TAK SEM SAKRA UŽ NĚKDO NĚCO NAPIŠTE !!! *9* -
No teda nevím jak v LA, ale ve filmu na mě působí velmi...velmi... MAGICKY! :))) Tys ho viděla naživo? Řekni něco bližšího! :) -
Vypada to, ze mas dokonce problemy se ctenim(bylo tam totiz napsany Katynce a pod takovym jmenem na netu prihlasena nejsi)..Myslela jsem, ze se tu o nem dozvim neco novyho, ale jak to tak vypada, tak me tu nejaka koza bude otravovat s hovadinama!
-
Hmmm souhlasim
Já sem moc nechodim, a je to tim, že se tady řeší jen samé blbosti. Jediná věc, která tady snad ještě nepadla byla o délce jeho penisu! *1* *15* Ale ani bych se nedivila, kdybyste to tady nezačly zachvíli řešit. Jsem zvědavá, kdo tady dřív napíše, že se s nim vyspala. Vážně se těšim. -
:o)))
Nemohl byste mi někdo prozradit,jestli má náš drahocenný pan Phoenix nějaké stránky???Já jsem zatím totiž jaksi žádné neobjevila......Tak dík.....:o))) A ještě má drahá Wieneto: Divím se,že vůbec umíš používat počítač....Ale co,to dnes umí kdejaký blbeček.....:o)))) -
-
Re: :o)))
ma www.discoveringjoaquin.com
-
-
ve kterym filmu se vam libi nejvic?
-
pro Elis
já jsem z Dolan - to je kousek od Olomouce. -
Quet
sorry, ale ja hlavne pochybuju, ze jsi videla vsechny jeho filmy, kdyz se tu skoro polovina z nich da dost tezko sehnat, treba Spacecamp jsem nikdy nevidela a to jsem jeho hooooodne velikej fanda.... a co treba Rande? To jsi videla, jo? Return to paradise? U-turn? Parenthood? Pochybuju.... -
mno...je to kusanec a parádně hraje.