Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uplne s tebou souhlasim, pro me je taky vyjimecnej a neprehlednutelnej, ale nevim, jak to je s ostatnimi, kdyz ho tu vetsina lidi v CR nezna, nebo aspon podle jmena ne:-((
  • neni moc dobrej
  • Chtěla bych popřát Joaquinkovi VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *3* *4* *3* *15* *4*
  • sorry, zapomnela jsem se podepsat, predchozi prispevek je ode me.
  • Čau Janulko,ses docela super.Diky moc za to hlasovani,za ty fotky a za to vsechno co pro nej delas.Snad nekdy pokecame *4*
  • To vím taky!
  • :)Radka.K

Ahojky Raduš no jo tak tady ho maš 364-297-570.Doufam že toho nezneužije někdo jinej!No ale sice tu nikdo nechodí tak se moc neobávám:)Jo dík za ty pochvaly no :)ale tak už jsem se nemohla divat na to jak je v top5 furt nějakej depp,a další známé tváře!Sice mi depp nevadi ale...tak ahojte všichni a mějte se pěkně!! *4* *4* *3*
  • pro všechny kterým to vázne: čte se to CHOAKÝN FÍNYX a je MŮJ, tak ruce pryč!!!
  • Tak to je fakt uspech,jen tak dal *3* at uz se dostane aspon do te 10. *4* Papa
  • Tak to so s tebou vyřídím, protože tento krasavec je jenom MŮJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pokud mi nerozumíš, tak můžeš za mnou přijet a vyřídíme si to osobně!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže si to rozmysli co tam příště napíšeš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit