Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Premiéry

Nazdárek, nevite kdy u nás mají mít premiéru Joaquinovy nový filmy Reservation Road a We Own The Night ??????? *4*
  • pro Nikolu

no, protože jsi už 2x musela psát, jak se to jeho jméno vyslovuje.
  • premiéry

Zatím o těch premiérách nevím nic, ale pravidelně to sleduji a na amerických stránkách je toho čím dál tím více, takže snad to dorazí i k nám co nejdříve. *3*
  • Je můj!!!!!!!!!!!!!!!

Běžte někam Joaquinek je jen a jen můj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nové fotky

vůbec mi nejdou přidat fotky *16*
  • takže zase vás musím z omylu vyvést já. tenhleten borec, co se jmenuje Joaquin Raphael Phoenix a jehož jméno se čte /Uakín Rafael Fínyx/ je jenom MŮJ a JÁ s ním budu žít, takže se laskavě přestaňte hádat, protože vám to na nic už není!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty ... (samče od krávy), to se divím, že jsem to takhle dokázala napsat. A to jak se vyslovuje jeho jméno vím proto, že jsem si v lednu koupila TV Duel a tam bylo o něm docela dost napsaný a taky tam ON SÁM ŘÍKAL, jak se jeho JMÉNO VYSLOVUJE, takže pokud chcete jeho jméno vyslovovat správně, tak vám nezbývá nic jinýho, než věřit mě a Nikole. jo a pište to tam trochu čitelně, protože kdyby mi (ovšem jen tak omylem) s vama zahýbal a uviděl jak píšete, tak se nemusím bát, že mi zdrhne s jinou. :) a proč se mě Killy ptala kolik je mi let?
  • top 10

No, tak jak to sleduju, tak nám ten náš Phoenix hezky stoupá v TOP 10 OSOBNOSTI, ještě před pár dny měl jen 445 návštěv a teď je to už skoro 1000. Jen tak dál *3* *14* *3*

Nevíte náhodou s kým teď chodí? Já sem něco zaslechla Eva Mendes a nebo Katie Parfet - taková hnusná blondýna modelka. Viděla sem fotku na americkém webu, jak ¨jde s nějakou blond holkou, hubená (ty prsa taky byly nějaký divně hubený pod tím vytahaným svetrem). Poslední zaručená byla ta Topaz Page-Green, s tou teda chodil docela dlouho, co
  • DOUFÁM ŽE JE PEDOUŠ,PROTOŽE MI JE 15:)
  • no,to jsem ještě já. před chvílí jsem mluvila s kámoškou a ta zase tvrdila, že jeho jméno je fran. původu a, že se čte /žoakýn/, takže si myslím, že je to asi zbytečný se hádat, jak se to čte. on je prostě KOTĚ A HOTOVO!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit