Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechci se do toho míchat, ale stojím při Killy.
  • PRO ARWEN

DÍÍKKKKYYYY MOOCCC!!!!!!DĚLÁŠ DOBŘE!! PROTOŽE BÝT SEMNOU JE VELKÁ VÝHODA!!!JÁ UMIM MNOHO VĚCÍ ZAŘÍDIT (I POKUD JDE O JOAQUINA). TAK SE MĚ DRŽ. FAK TI JSEM VDĚČNÁ (DOUFÁM ŽE JSI TO MYSLELA VÁŽNĚ)!!
  • pro všechny fajn lidi,co jsou tady!

Já se taky nechci do ničeho míchat,ale taky jsem spíš při Killy.Alespoň podle toho,co jsem tu četla!

Proč tam nedaj všechny fotky, co jsem do galerie přidala? A zrovna takový dobrý jsou. Snad je tam ještě dají *8*
  • pro vás

JEJDA!!!teď jsem zjistila,že už mojí přezdívku někdo má!Tak se omlouvám!Tak se budu jmenovat Chloe(to je mé opravdové jméno).Tak ještě jednou PARDON.
  • pro Killy

Já fakt joaquina zbožnuju.Ale lepší vyhrává, tak kdo ho bude mít dřív je ten lepší!
  • no, to je docela dobrý nápad. já jsem tu čúzu, co to s ním chce dělat, taky už viděla, no mohl by mít vážně lepší vkus. to by mě zajímalo, proč ta karwen už neodepisuje. nejspíš vidí přesilu. tak všem pěkný Vánoce (kdybych se už nedostala na PC). :)
  • Mňamimňam

Tak tomu říkám kus...je to jeden z nejhezčích mužskejch co jsem viděla...podle mého vkusu. *14* *14*
  • pro Drsňáka

teda to je dotaz. jo, je to slaďouš,ale... ty drsňáku, to víš, že je sladkej! a miluju ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ahoj

Já z toho rozčarování zapomela pozdravit *8* AHOJ.Tak on ma babu??? *9* Skoda,ale mate pravdu,ze by uz mohl pustit koreny *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit