Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

...........ani mi nemluv *14*
  • pro Nikolu

ahoj,já jsem se zaregistrovala taky na tom foru, ale nemůžu se jaksi dostat na tu diskusi.
  • Joaquin

Nechápu jak se můžete o něj hádat. Jste všichni s tímhle trapní, protože moc dobře víte, že žádné z vás nedá. Pochybuju, že přijede do ČR se vyspat, nebo si vzít někoho z vás. Že vám to není blbý, psát takový kraviny. Mě je 15 let, a myslím že mám víc rozumu než vy všichni dohromady. Já mám tohohle slaďouše ráda, líbí se mi a je to můj oblíbenec. Ale neznamená to, že budu všude psát takový kraviny, jako že je to můj kluk, manžel, že se vyspí se mnou atd..... Zamyslete se trochu....
    • Re: Joaquin

souhlasim s tebou......
  • New fotky

Zdar fanynkám, přidala jsem několik foteček, tak se snad budete kochati *3* *5*
  • DALŠÍ NOVÉ FOTEČKY

ahpjky, další nové fotky sem přidala, tak už se teším co vy ny to, sehnala jsem totiž nějaké jak nakupuje a vypadá tam prostě úžasně. Prostě je božskej i v civilu. Ježiš, já z něho úplně teču, žádnej se mu nevyrovná. *5* *3*
    • Re: DALŠÍ NOVÉ FOTEČKY

tak tu s tim nákupem mi tam nedali, ach jo *5* *16* *8* . ale zkusim to znova
  • Pro Killy

Týjo, obdivuju tvoje sebevědomí, protože už vážně převyšuje normálního člověka. Nechápu, jak si někdo může takhle věřit. Pochybuju že Joaquin bude zvědavej na nějakou trapku, která si myslí, že má srdce jenom pro ni... Pochybuju že se do tebe zamiluje!! Do tebe by se nezamiloval ani popelář!! Když si někdo věří, je to dobrý, ale nic se nemá přehánět... A mimochodem, neříkej mi puso, já nejsem lesba!
  • PRO KARWEN

OPRAVDU NEJSEŠ LESBA??? JÁ JENOM ŽE TO TAK VYPADÁ!!! A MIMOCHODEM: KDYŽ SI ČLOVĚK NEVĚŘÍ,TAK TO NIKAM NEDOTÁHNE(JAKO TY)!!!! POKUD VÍM, TAK SI TO BYLA TY, KDO TADY O SOBĚ TVRDIL(TVRDÍ), ŽE JE NEJCHYTŘEJŠÍ! ZANEDLOUHO TI NAPÍŠU JAKEJ JE V PELECU!!! ALE NIC SE NEMÁ USPĚCHAT, TAK SI BUDEŠ MUSET POČKAT, puso!!!!
  • bez pochyb.

je dokonalej.málo platný.
  • PRO KARWEN

JÉ, TO BYLO OD TEBE HEZKÉ!! DĚKUJU MOC!! PŘEMÝŠLÍM JESTLI SE TVOJE UBOHÉ CHOVÁNÍ NESTANE MÍM VZOREM.
  • Pro Killy

Jeeee, jsem zvědavá jak se naučíš pořádně anglicky, když ani pořádně neumíš pravopis!! Já sice obdivuju tvoje sebevědomí, ale nemělo by se tak přehánět....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit