Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já ho žeru

ja ho upe nejvíc žeru jen když se na něj podívám na nějaký fotce *14* uaaaa, představte si, kdybyste ho měli jen pro sebe!!já bych ho asi olíbala!!a dalši,dalsí věci!!z něj prostě nemůžu, je nejkrásnější *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pro karwen

když pochybuješ a nevěříš je to jen tvůj problém.
  • jjj

Mile obdivovatelky,

nejenze skvele vypada ale ma i bozi hlas.....rozhodne doporucuji Walk The Line v anglictine. A navic ty pisnicky i pry zpivat.

*14*
  • DNESKA NECHÁME HÁDEK O JOAQUINA A RADŠI SI UŽIJEM VÁNOCE!!! ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁM VŠEM!!!! I KARAWANU
  • jjj

A jedna otazecka nevite nahodou kde bydli ja nasla ze v New Yorku a pak zase ze v L.A.

Bydlim ten v USA a kvuli nemu se klidne prestehuju:-D *3*
  • POZOR!!!!!!!!!!

PRÁVĚ SE MI DONESLA TA PŘÍŠERNĚ-ŠEREDNĚ-HNUSNÁ-ZLÁ ZPRÁVA!!!! JOAQUIN UŽ NECHODÍ S TOU ŠEREDOU TOPAZ, ALE ZA TO SI HLEDÁ NOVOU NEVĚSTU!A TO NEJHORŠÍ NA TOM JE,ŽE VĚSÍ NA HÁK SVOU KARIÉRU A HLEDÁ SI NORMÁLNÍ ZAMĚSTNÁNÍ!TO MĚ TEDA TEN UBOŽÁK SKLAMAL!!! NO DĚVČATA... ASI NÁM NEZBÝVÁ NIC JINÉHO NEŽ SE MODLIT ABY TO BYL DRB NEBO ABY SI ALESPON TEN NÁŠ MILÁŠEK ROZMYSLEL!!!!
  • souhlas

*3* jjjj fakt dobrý film,souhlasím *4* walk the line *14*
  • Nejlepsi Filmy Pana Phoenixe : 8 mm, Gladiator /řimsky císař Commodus/ a Walk the Line. Uznani ode mne teda rozhodne ma *1*
  • mě vomejou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ......

*9* Já mu tu holku asi pojedu vymluvit!!Ne,kecám,přeju mu to i když bych ho nejradši měla jen a jen pro sebe je tak skvělej a nádhernej a výbornej herec,že to snad ani dál nejde... *14* *14* a souhlasim s tou slečnou co tu psala,že by ho nejradši olíbala a bůhví co...Jo,to já bych toho taky využila,mít ho doma na gauči *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit