Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako já rozhodně nemám za potřebí lízt někomu do zadku,ale mám stejnej názor.Sebevědomí je důležitý a když ho člověk má tak by snim měl zacházet co nejlíp.Já chci v životě něco dokázat a sem rohodnutá to udělat všema možnýma prostředkama a jesli to někomu vadí tak at mi políbí prd..!
  • jakej???????
  • no to je super!!! já jsem doufala že to je kec (snat).
  • Omluva

Omlouvám se, ale ty linky se nějak blbě zobrazily. *9*
    Každopádně, na youtube najdete celkem dost hozhovorů s Joaquinem *4* .
  • Nebudem se hádat,páč to stejnak nemá cenu se handrkovat o blbostech,ne?každej a´t si se svym sebevědomím nakládá jak chce. O.K? takže poho? P.S-uff,má štěstí že nekončí,jinak.....
  • joaq v We Own The Night

Ahojte! Viděli jste jeho novej film Noc patří nám-We Own The Night? Jesi ne, tak to koukejte napravit, právě ho hrajou v kinech! Joaq je v roli Bobbyho Greena zatraceně sexy! Vlastně jako vždycky! *1* *8* *14* *5* *3*
  • co říkáte na to, že dostal Zlatej Globus?
  • Joaquim:-)

Je to skvělý herec! *14* Jsem z něj paf *14* Škoda, že nemá nějakýho klona *14* *14*
    • Re: Joaquim:-)

Klona má, žije v Brně, dělá barmana v Bastile, je mu nehorázně podobnej, ale nedám . Klofnu si ho sama *13*
  • jo super! globy už jsou doma! ještě chybí oscar. normálně jsem četla JOY, a tam o něm moc pěkně nepíšou. prej něco na ten způsob, že se neumí skoro nikdy usmát a tváří se jak kakabus. a v TV MAGAZÍNU je taky, ale jen malinkej odstavec a fotka. jo a pokud jde o jméno tak si nevim rady, protože sem na Mtv slyšela CHOAKÍN. TAK SME ZAS NA ZAČÁTKU
  • Kořínek Joaquinek

Holky kterým se Joaquin líbí navrhuji jet do Ameriky a podělit se každá na jednu noc.Potom budem všichni kvit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit