-
Je mi lito, ze Joaquin Phoenix sa rozhodol vys*at se na hercetvi. Hlavne, ze Patizon, Kacer, dementni Wahlberg atd atd se do filmu se*ou permanentne a nonstop. Je to vyborny herec a hadam se jeste ke hrani vrati *1* a tym potesi sve fanousky *1*
-
dalsi film
We Own the Night (2007) -
chtěla jsem říct KITTY..........soráč.
-
roštep
Ahoj holky, dívam se, že máte přehled! Nevíte, jestli má tu jizvu opravdu od roštěpu rtu nedo patra??? -
-
Re: roštep
Ahoj, jo, prej to má už od porodu, takže asi naštěstí nedodělanej roštěp *4* -
-
Re: Re: roštep
pokud je to rozštěp, tak rozštěp rtu. Rozštěp patra není na první pohled viditelný. Zdá se, že se jedná o neúplný nebo naznačený rozštěp. Ale i ten se musí operovat. A pokud je to rozštěp, pak plastický chirurg odvedl vynikající práci. Škoda jen, že tato vrozená vývojová vada je dědičná... -
-
Re: Re: Re: roštep
Dědičná je ale co sem četl tak šance je 1:20 že bude mít dítě taky rozštěp. -
Re: Re: Re: roštep
a neznamena to ze kdyz ma restep ze nemuze mit mimca?? *9*
-
-
-
-
Pro KILLY
Hele já si myslim že máš ve všem pravdu a docela se mi líbí tvoje názory!!! -
...
Wau,teda,že sem těch lidí ale píše... *16* -
souhlasím s Verčou.
-
pro KILLY
heleť,nečil se,já tě nechtěla nějak urazit.Jen nechápu že ti všichni lezou do zadku(jen aby vypadali v poho) a neuměj napsta svůj názor.To je samý:souhlasim s Killy,a jasně Killy že máš pravdu a bla bla.Neříkám že jsi špatná,jen jsem se prostě vyjádřila jak to cejtim-že na malý asi fakt nebude. Jinak O.K. yo? Tě pic. -
PRO KITY
JÁ TAKY NIKOMU NEŘÍKALA ABY MI LEZL DO ZADKU! ALE ONI TO TAK TŘEBA TAKY CÍTĚJ. ASI MI PROSTĚ VĚŘEJ (NE JAKO NĚKDO!). A CO TY VÍŠ... TŘEBA JE NA MALÝ!!! :) -
for Killy
Dyk já vim.Ale sem řikala,že oni ti lezou do zadku(podle toho co tam píšou) a ne že tys jim to řekla.A neříkej,že ti nevěřim,jako v čem?Já tě nijak neodsuzuju,páč tě vůbec neznám a ty neznáš mě...P.S:jestli je na děti nebo ne,to fakt nevim.Asi mu musíš napsat :o) :-) hm.