Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To víš,já na něm byla nejdřív 3x v kině a až pak jsem si ho pořídila domů *1*
  • tak to JÁ jsem na něm závislák už od prvního okamžiku, co jsem ho uviděla. a že to už je dost dlouho!
  • Čauki!Nechci se chlubit,ale mám takovou radost,že vám to prostě musím napsat:já mám doma Walk the line!!! *1* Na ten film se dívám každý den a líbí se mi čím dál víc.A Joaq taky *14* Co se dá dělat,stal se ze mně závislák *1*
  • No jo,to se dalo čekat,že tam píšou blbosti.Ale na druhou stranu jsem ráda,že Joaquin nekončí s hraním,bo kdyby to byla pravda,tak bych to asi nepřežila!!!
  • mě by zajímalo, jací pošuci dělají to Bravo. nedávno tam přece psali, že Joaq skončí s hraním a teď tam píšou, že začíná točit film "We Own the Night", hraje tam majitele baru, po kterým jdou ruští mafiáni. tak doufám, že ho tam zase nesejmou!
  • Tak to abych za ním zajela *14*
  • Ta holka co s nim byla na premiéře Vesnice a Znamení se jmenuje Topaz Green,ale už spolu nejsou.Teď je sám a říkal,že by si moc přál vážnej vztah. *14*
  • Tak to jo,bo na premiéře znamení i Vesnice byl s jednou ženskou(mimochodem,nevíte kdo to je?Viděla jsem ji jenom na obrázkách) a tak jsem si říkala,že je to asi vážný *13*
  • kdybych to byla já, tak bych to věděla. ale jinak nevím *9* ale cosi jsem četla, že NE
  • Čauki!Nevíte někdo,jestli má Joaquin přítelkyni???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit