Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro Killy

já už nic víc nevím. napsala jsem vše, co jsem věděla. a taky by mě zajímalo, proč o tom nikde nepsali. kdyby bylo po mým, tak by toho byly plný noviny, zprávy v tv .... ale asi to nebylo, tak moc vážný...
  • pro Trinity

JÁ VÍM (TEDA, MY VŠICHNI) JAK JE KRÁSNEJ, ALE JAK O TOM MŮŽEŠ PSÁT PO TOM CO SE MU STALO????????? *5*
  • ...Ach jo, nejspíš toho Oscara nevyhraje*9*, ale pro mě je stejně výbornej herec a hlavně KRÁÁÁÁSNEJ CHLAP *14* *14*
  • ŘEKNE MI NĚKDO JAK NA TOM JE??? *8*
  • tak se mu to nestalo v sobotu, ale ve čtvrtek 26.1., ve 14:50 hod, v Hollywoods hils. Selhaly mu brzdy a zachraňoval ho jakejsi německej režisér.
  • KILLY

A DO PRDELE !!!!!!!!!!!*9*
  • HOLKY!!!!!!! NAŠE MALÝ, ROZTOMILÝ, NEVINNÝ, ROZKOŠNÝ A JÁ NEVÍM CO JEŠTĚ VŠECNO KOTĚ JOQUINEK MĚL V SOBOTU 28.1. AUTONEHODU. PRÝ SE VZATÁČCE VYHÝBAL SKÁLE A PROTIJEDOUCÍMU AUTU A NABOURAL!!!!!!!!!! PRÝ SE ALE CÍTÍ JEN TROCHU ZMATENÝ. JÁ NEVÍM, CO VÁM MÁM O TOM JEŠTĚ NAPSAT, SNAD VÁM TO BUDE STAČIT. POKUD SE JEŠTĚ NĚCO DOVÍM, TAK VÁS BUDU INFORMOVAT.
  • v tom premiere je !! 9 !! obrázků a moc šancí mu tam taky nedávají ( nejmíň ze všech ) *16* ale co já mu věřím !!! *14*
  • PREMIERE JEŠTĚ NEMAM, ALE UŽ SI HO BĚŽIM KOUPIT! VÍTE ŽE JE NOMINOVANEJ NA OSCARA? ALE JE TAM S NIM TAKOVÁ KONKURENCE, ŽE POCHYBUJU, ŽE TO VYHRAJE! *9*
  • hele o vízu nechci ani slyšet!!!!! *8* ale máte únorovej PREMIERE??? jsou tam fakt dost dobrý fotky. jo a normálně na MOJE narozeniny se bude dávat GLADIÁTOR!!!!! já jsem tak šťastná, ale asi to chápete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit