Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na týden vypadnu na lyžák a tady se to teda zaíná pěkně rozjíždět! *8* to je taková škoda, že u nás v kině ještě nedávají Walk the line *9*
  • Včera jsem KONĚČNĚ byla na Walk the line!A už teď jsem rozhodnutá,že na něj půjdu znova.Joaquin se mi líbil vždycky,ale v tomhle filmu mě ohromil.je úžasný-a nejen jako herec *14* podlě mě si toho Oscara zaslouží.I když na tom vlastně nezáleží-pro mě je stejně nejlepší *14*
  • - jo sorry to byl omyl mačkla jsem to tam dvakrát a ještě k tomu jsem to neměla dopsaný - chtěla jsem říct, že film WALK THE LINE je fakt dobrej, no úplně celej ne, ale to je na dlouho. no, už ten vztup... takovej úvod do filmu jsem ještě nevidě a ty herecký výkony... *15* a Joaq je tam tak boží ...! *14* jo a ty Jenny se ozvi, až ti odepíše! *1* *1* *1*
  • pro všechny

jo, jo jsem tu zas. *8* tak ať ti nevipadnou kukadla...! *4* jo, jak ráda bych trávila Valentýnka s JOaquinem *14* no nemůžu si pomoc ale nejúžasnější je ve WALK THE LINE.
  • NO TO ČUMIM!!!! ON MÁ SNAD ČÍM DÁL TÍM VÍC FANDŮ, NĚJAK SE NÁM TO TU MNOŽÍ *14* NO JAK SEM ČUČELA NA _ukradni co můžeš_, TAK TAM HRÁLTĚLEM AŽ AŽ!!!! *13*
  • pro fizolku

Dík za tip,hned jsem tam napsala :))
  • \"address\"

no, tak přímo adresu ne, ale mrkla jsem se ti na net a ty mrkni na: www.joaquin-phoenix.net , - guestbook, tam mu můžeš napsat rovnou mailík *14* nebo v - contakt. a víc už nevim. Pa
  • zdárek dámy. právě jsem ojevila tuhle stránku a neni vůbec špatná. jsem dost velkej filmožrout *15* a nekolik let už zatraceně lituju, že neni žádná filmová střední ... jo, jo Joaquin je dost dobrej a dost pěknej a je pravda jak psali v Cinema, že očima zahraje to, co jiný herci (až na pár dalších vyjímek *5* )celým tělem. jenže mi nedá spát ten jeho horní ret, ne že by se mi nelíbil, ba spíš naopak, ale nedá mi to spát. tak je si něco víte, tak se kdyžtak ozvěte. zatim Pa *3*
  • Čauki všichni!!!!!Chtěla jsem se zeptat,jestli někdo z vás nezná adresu,na kterou bych mohla napsat o autogram???Dík moc.
  • Ahoj holky

Všechny vás moc zdravim, jsem taky fanynka tohoto úžasnýho herce...a krásnýho chlapa :-) Už dávno sem zapomněla na ty hollywoodský krasavce jako Johnny Deep, Luke Perry, ale Jaoquim nějak zůstal. Asi proto, že hraje naprosto geniálně. :-) Chci vás poprosit, jestli byste mi doporučily nějakej starší film. Nedávno jsem viděla po dlouhý době Perem Markýze a byla jsem nadšená. :-) Nevíte někdo, jak se jmenuje ten film, kde hrál s Liv Tyler? Kdysi jsem to viděla a fakt se mi to líbilo. Doufam, že se máte dobře a přeju dobrou noc. Viv *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit