Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • -_-

Děfčata.. když už jsme u toho.. ta naprosto zaručená zpráva, že věší kariéru na hřebík, se psala v Bravu.. když sem to četla, dostala sem výtlem.. jen ho sejří, že když si s někým dá rande, fšechno o něm hned ví.. ale jinak natáčí novej film ..
  • HOLKY NEHÁDEJTE SE! NIKDO MI DO ZADKU NELEZE! JENOM PROSTĚ MÁME STEJNÝ NÁZORY. VÍC NIC. JÁ PRIZNÁVÁM ŽE SEM HODNĚ SEBEVĚDOMÁ, ALE VIM OD SAD PO SAD! A TO VI VEDET NEMUŽETE PROTOŽE MNE NEZNATE :)
  • áááá,tady si to někdo vzal moc osobně.... Ale když myslíš....já se nehodlám dohadovat o blbostech.
  • Jako já rozhodně nemám za potřebí lízt někomu do zadku,ale mám stejnej názor.Sebevědomí je důležitý a když ho člověk má tak by snim měl zacházet co nejlíp.Já chci v životě něco dokázat a sem rohodnutá to udělat všema možnýma prostředkama a jesli to někomu vadí tak at mi políbí prd..!
  • for Killy

Dyk já vim.Ale sem řikala,že oni ti lezou do zadku(podle toho co tam píšou) a ne že tys jim to řekla.A neříkej,že ti nevěřim,jako v čem?Já tě nijak neodsuzuju,páč tě vůbec neznám a ty neznáš mě...P.S:jestli je na děti nebo ne,to fakt nevim.Asi mu musíš napsat :o) :-) hm.
  • PRO KITY

JÁ TAKY NIKOMU NEŘÍKALA ABY MI LEZL DO ZADKU! ALE ONI TO TAK TŘEBA TAKY CÍTĚJ. ASI MI PROSTĚ VĚŘEJ (NE JAKO NĚKDO!). A CO TY VÍŠ... TŘEBA JE NA MALÝ!!! :)
  • pro KILLY

heleť,nečil se,já tě nechtěla nějak urazit.Jen nechápu že ti všichni lezou do zadku(jen aby vypadali v poho) a neuměj napsta svůj názor.To je samý:souhlasim s Killy,a jasně Killy že máš pravdu a bla bla.Neříkám že jsi špatná,jen jsem se prostě vyjádřila jak to cejtim-že na malý asi fakt nebude. Jinak O.K. yo? Tě pic.
  • PRO VÁS

HEJ HEJ HEJ!!! TADY SE TO TEDA ROZJÍŽDÍ!!!NEJDŘÍV MI NADÁVÁTE A PAK SE USMIŘUJETE??? NO A PROČ NE?! TAK JE TO JEDINĚ SPRÁVNĚ!TAK ŽE S MÍMA NÁZORAMA SOUHLASÍTE? NO JAK UŽ SEM ŘIKALA:BEJT SE MNOU ZA DOBRÝ, SE VYPLATÍ! VŠAK JÁ SE VÁM ODVDĚČÍM! DIK,DIK A DÍÍÍK!!!!!!
  • souhlasím s Verčou.
  • Pro KILLY

Hele já si myslim že máš ve všem pravdu a docela se mi líbí tvoje názory!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit