Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PRO kity

NO TO BYCH TEDA ŘEKLA!!! JÁ SE TU S VÁMA VŠEMA SRU A VY MI PAK JEN DOKÁŽETE NADÁVAT.
  • chtěla jsem říct KITTY..........soráč.
  • mmm

Ahojky,Joaquin je fakt pěknej týpek,stál by za hřích.Chtěla bych vědět jakej je ve skutečnosti.Má úžasný charizma. Jo a Kitty-nech si zajít chutě,patnáctko,co by s takovym dítětem jako dělal?!!Si divná??Chudák,to by to slíz...tsss.Přej mu normální lásku,ne?!Nazdar.
  • mě vomejou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • POZOR!!!!!!!!!!

PRÁVĚ SE MI DONESLA TA PŘÍŠERNĚ-ŠEREDNĚ-HNUSNÁ-ZLÁ ZPRÁVA!!!! JOAQUIN UŽ NECHODÍ S TOU ŠEREDOU TOPAZ, ALE ZA TO SI HLEDÁ NOVOU NEVĚSTU!A TO NEJHORŠÍ NA TOM JE,ŽE VĚSÍ NA HÁK SVOU KARIÉRU A HLEDÁ SI NORMÁLNÍ ZAMĚSTNÁNÍ!TO MĚ TEDA TEN UBOŽÁK SKLAMAL!!! NO DĚVČATA... ASI NÁM NEZBÝVÁ NIC JINÉHO NEŽ SE MODLIT ABY TO BYL DRB NEBO ABY SI ALESPON TEN NÁŠ MILÁŠEK ROZMYSLEL!!!!
  • DNESKA NECHÁME HÁDEK O JOAQUINA A RADŠI SI UŽIJEM VÁNOCE!!! ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁM VŠEM!!!! I KARAWANU
  • pro karwen

když pochybuješ a nevěříš je to jen tvůj problém.
  • Hahaha, já že vidím přesilu?? A proč bych se vás tady měla jako bát?? JO, a když Joaquina tak milujete, tak nechápu proč mu chcete zničit život a nepřát mu lásku.... Pochybuju, že s va,a by byl šťastnej...
  • pro Drsňáka

teda to je dotaz. jo, je to slaďouš,ale... ty drsňáku, to víš, že je sladkej! a miluju ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Drsnák

ARWEN, MÁM MENŠÍ DOTAZ JEŠTĚ SE TI TOLIK LÍBÍ?? ALE JINAK JE ŽAKYNEK MOOOOC SLADKEJ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit