Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, to je docela dobrý nápad. já jsem tu čúzu, co to s ním chce dělat, taky už viděla, no mohl by mít vážně lepší vkus. to by mě zajímalo, proč ta karwen už neodepisuje. nejspíš vidí přesilu. tak všem pěkný Vánoce (kdybych se už nedostala na PC). :)
  • HOLKY, PRÁVĚ JSEM ZJISTILA ŽE JOAQUIN JE S MODELKOU(PĚKNĚ HNUSNOU) TOPAZ GREEN.NAVRHUJI JÍ JET ZMLÁTIT!!!
  • PRO CHLOE

TAK BERU!!! ALE JESTLI HO CHCEŠ ZÍSKAT,TAK RADŠI PIŠ JEHO JMÉNO S VELKÝM J !!! JO A TAKY MOC DÍKY ZA PODPORU!
  • pro Killy

Já fakt joaquina zbožnuju.Ale lepší vyhrává, tak kdo ho bude mít dřív je ten lepší!
  • pro vás

JEJDA!!!teď jsem zjistila,že už mojí přezdívku někdo má!Tak se omlouvám!Tak se budu jmenovat Chloe(to je mé opravdové jméno).Tak ještě jednou PARDON.
  • pro všechny fajn lidi,co jsou tady!

Já se taky nechci do ničeho míchat,ale taky jsem spíš při Killy.Alespoň podle toho,co jsem tu četla!
  • PRO ARWEN

DÍÍKKKKYYYY MOOCCC!!!!!!DĚLÁŠ DOBŘE!! PROTOŽE BÝT SEMNOU JE VELKÁ VÝHODA!!!JÁ UMIM MNOHO VĚCÍ ZAŘÍDIT (I POKUD JDE O JOAQUINA). TAK SE MĚ DRŽ. FAK TI JSEM VDĚČNÁ (DOUFÁM ŽE JSI TO MYSLELA VÁŽNĚ)!!
  • nechci se do toho míchat, ale stojím při Killy.
  • PRO KARWEN

JÁ VÍM ŽE JSI HODNÁ!!! OD ZAČÁTKU TĚ MAM RÁDA KARAWANE
  • Pro Killy

Jeeee, jsem zvědavá jak se naučíš pořádně anglicky, když ani pořádně neumíš pravopis!! Já sice obdivuju tvoje sebevědomí, ale nemělo by se tak přehánět....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit