Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DOUFÁM ŽE JE PEDOUŠ,PROTOŽE MI JE 15:)
  • PRO ARWEN:

TAK HOLČIČKO:) JA TO S TIM VĚKEM CHCI PROSTĚ VĚDĚT!!! A OPOVAŽ SE KECAT!!! TO KŘESTNÝ JMÉNO JE ZE ŠPANĚLŠTINY A TAM SE ¨J¨(JOAQUIN) ČTE ¨CH¨ UVIDÍME KDO S NIM BUDE DŘÍV,KDYŽ SEM UDĚLALA ZKOUŠKY NA ŠKOLU V LOS ANGELES:)
  • pro Killy

mám ale strach, že tě tam nenajdu! :)
  • takže zase vás musím z omylu vyvést já. tenhleten borec, co se jmenuje Joaquin Raphael Phoenix a jehož jméno se čte /Uakín Rafael Fínyx/ je jenom MŮJ a JÁ s ním budu žít, takže se laskavě přestaňte hádat, protože vám to na nic už není!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty ... (samče od krávy), to se divím, že jsem to takhle dokázala napsat. A to jak se vyslovuje jeho jméno vím proto, že jsem si v lednu koupila TV Duel a tam bylo o něm docela dost napsaný a taky tam ON SÁM ŘÍKAL, jak se jeho JMÉNO VYSLOVUJE, takže pokud chcete jeho jméno vyslovovat správně, tak vám nezbývá nic jinýho, než věřit mě a Nikole. jo a pište to tam trochu čitelně, protože kdyby mi (ovšem jen tak omylem) s vama zahýbal a uviděl jak píšete, tak se nemusím bát, že mi zdrhne s jinou. :) a proč se mě Killy ptala kolik je mi let?
  • já jeho jmáno umim a když ho budete chtít tak si to nejdříve vyřidte se mnou!!! najdete mě v jeho domě v Los angeles!!!!!!!!!
  • Jo a kdyžtag,gsyž už ho tag strašně milujete,taxe aspoň naučte vyslovovat jeho jméno!!!!!!
  • Je můj!!!!!!!!!!!!!!!

Běžte někam Joaquinek je jen a jen můj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pro Nikolu

no, protože jsi už 2x musela psát, jak se to jeho jméno vyslovuje.
  • pro Arwen

cože?? co se jménem??
  • JENŽE TO BY SI MUSELA ŽÍT I SE MNOU!!! PROTOŽE V PELECHU S NÍM BUDU JÁ!!! ALE MŮŽEŠ SE PŘIDAT!! KOLIK TI JE???CHTĚLA SEM VÁM DÁT NÁSKOK ALE KDYŽ VÁM JE 5 LET MOC,TAK S NIM BUDU ZA CHVILKU!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit