Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro Nikolu

teda, kolikrát budeš muset ještě napsat, jak se to jeho jméno vyslovuje? : )
  • no, to se vážně ještě uvidí, protože já budu s ním žít, milovat,... tak nejpozdějc do těchto Vánoc. pokud budete chtít, tak mi napište a já vám možná povím, jaký je : )
  • A kolik ti tou dobou už bude, že až po pěti letech?? To jako proto, že ti bude tou dobou už aspoň 18? huahuahua :))))
  • JEŠTĚ SE UVIDÍ!!! DO PĚTI LET MĚ MÁTE V AMERICE VEDLE NĚJ
  • ne... mě!

Já jsen tu byla dřív, takže je jenom můj a s nikým se o tom nehodlám už víc bavit.Konec, tečka, moje slovo platí!!!!!!!!!
  • JÁ TI TAKOVOU VRAZIM,ŽE SE Z TOHO NEVSPOMATUJEŠ!!!!!!!! JE MMMMMMMMŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJJJJJJJJ A BASTA!!!
  • Fakt se bavim...:)))
  • Panebože!!!!!!!!!!!

Tady je napsaný, že je to diskuse, ale zaím to vypadá,že si tu budu psát sama se sebou!
  • Tak to so s tebou vyřídím, protože tento krasavec je jenom MŮJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pokud mi nerozumíš, tak můžeš za mnou přijet a vyřídíme si to osobně!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže si to rozmysli co tam příště napíšeš.
  • pro všechny kterým to vázne: čte se to CHOAKÝN FÍNYX a je MŮJ, tak ruce pryč!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit