Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pohněte!

Tady to teda nějak vázne! Copak už o něj není zájem???????????????????! Spousta lidí tu má chytrý řeči, ale že by mi někdo řekl třeba co to má vlastně za jméno nebo s kým chodí, prostě nějaký užitečný věci, to ne. Všichni tu píšete jak ho milujete, ale ho musí milovat prostě všichni, protože to je chlap jakých už je na světě velmi málo (ani bych se nedivila, kdyba byl poslední).
  • To vím taky!
  • Fakt borec

Jaquin je FAKT BOREC!!!
  • V pohodě, hlavně, že se ti libí :o) pokud budes chtit, muzes se zaregistrovat na foru, jeho ceska cast je tak trochu mrtva, jsem tam snad jedina Češka, mely bysme to tam ozivit, ne?.o) další stránky: www.walkwithjoaquin.com www.joaquin-phoen ix.net www.joaquinphoenix.us www.livejournal.com/j oaquin_daily www.mrjoaquin.com www.phoenix-forever .com
  • pro Nikolu

To je teda hustý!To jsou fakt nej stránky, jaký jsem kdy viděla!Moc díky. Neznáš ještě nějaký, já jsem do něj fakt magor!:) Díky!!!!!!!!!!
  • sorry, zapomnela jsem se podepsat, predchozi prispevek je ode me.
  • LOL, tak tohle je uz hooodne stara stranka, ktera se uz ani neonovuje..a to asi od roku 2001.. delam co-webmasterku na dearjoaquin.com, tak jdi kdyztak tam, btw, je tam i cesky podforum :o) je jmeno se cte wah-keen (foneticky uakín)
  • Miluju ho!!!!!

Víte kde je suprovej?! na www.joaquiphoenix.de , ale musíte si to tam najít. On je fakt sexy chlap!!!!!! Strašně moc,moc, moc a moc ho miluju!!!Nevíte jak se SPRÁVNĚ čte jeho jméno?
  • ehmm.... pro anonyma, priste se za svuj velice duchaplny prispevek aspon podepis. jinak, It's all about love je film, kterej se natacel asi v roce 2000, tudiz, to film novy neni, ale nejnovejsi film s Joaquin bude Walk the line, ktery bude u nas mit premieru, doufam, snad zacatkem pristiho roku. Bude tam hrat countryovyho zpevaka Johnnyho Cashe.
  • to si myslíš ty!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit