Přejít na výpis diskuzí

Joaquin Phoenix

OSOBNOST 31.12.2006 
470 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PRO KARWEN

JÉ, TO BYLO OD TEBE HEZKÉ!! DĚKUJU MOC!! PŘEMÝŠLÍM JESTLI SE TVOJE UBOHÉ CHOVÁNÍ NESTANE MÍM VZOREM.
  • Pro Killy

No jo... ty seš přesně ten člověk, kterej dokáže jen urážet a ani se mu to nedaří. Já jsem si jistá, že ty s ním nikdy nebudeš!! Seš tím úplně zaslepená!! Seš s tím taaaaaak trapná, že se nestydíš.... Určitě ho chudáka nebude zajímat nějaká vyšinutá puberťačka....
  • PRO KARWEN

OPRAVDU NEJSEŠ LESBA??? JÁ JENOM ŽE TO TAK VYPADÁ!!! A MIMOCHODEM: KDYŽ SI ČLOVĚK NEVĚŘÍ,TAK TO NIKAM NEDOTÁHNE(JAKO TY)!!!! POKUD VÍM, TAK SI TO BYLA TY, KDO TADY O SOBĚ TVRDIL(TVRDÍ), ŽE JE NEJCHYTŘEJŠÍ! ZANEDLOUHO TI NAPÍŠU JAKEJ JE V PELECU!!! ALE NIC SE NEMÁ USPĚCHAT, TAK SI BUDEŠ MUSET POČKAT, puso!!!!
  • Pro Killy

Týjo, obdivuju tvoje sebevědomí, protože už vážně převyšuje normálního člověka. Nechápu, jak si někdo může takhle věřit. Pochybuju že Joaquin bude zvědavej na nějakou trapku, která si myslí, že má srdce jenom pro ni... Pochybuju že se do tebe zamiluje!! Do tebe by se nezamiloval ani popelář!! Když si někdo věří, je to dobrý, ale nic se nemá přehánět... A mimochodem, neříkej mi puso, já nejsem lesba!
  • PRO KARWEN:

TAK PUSO!!! PODLE MNĚ BY SES MĚLA ZAMYSLET TY!!! ZA PRVÉ: NEPOJEDE ON SEM ALE JÁ ZANIM!!! ZA DRUHÉ: TY TO NEPÍŠEŠ,PROTOŽE TOMU NEVĚŘÍŠ,ŽE BY TĚ CHTĚL!!! A ZA TŘETÍ:POCHYBUJU ŽE JSI CHYTŘEJŠÍ NEŽ JÁ (MY)!!! OSTATNĚ ŘEKNEM SI TO AŽ TI ZANEDLOUHO BUDU PSÁT Z LOS ANGELES Z JEHO POSTELE!!! A JESTLI MI TO NEVĚŘÍŠ,TAK SI NA TEN OSUDNÝ DEN POČKEEEEEEEEJ!!!!! PAPA PUSO
  • Joaquin

Nechápu jak se můžete o něj hádat. Jste všichni s tímhle trapní, protože moc dobře víte, že žádné z vás nedá. Pochybuju, že přijede do ČR se vyspat, nebo si vzít někoho z vás. Že vám to není blbý, psát takový kraviny. Mě je 15 let, a myslím že mám víc rozumu než vy všichni dohromady. Já mám tohohle slaďouše ráda, líbí se mi a je to můj oblíbenec. Ale neznamená to, že budu všude psát takový kraviny, jako že je to můj kluk, manžel, že se vyspí se mnou atd..... Zamyslete se trochu....
    • Re: Joaquin

souhlasim s tebou......
  • pro Nikolu

ahoj,já jsem se zaregistrovala taky na tom foru, ale nemůžu se jaksi dostat na tu diskusi.
  • máš recht!!!!!!!
  • no,to jsem ještě já. před chvílí jsem mluvila s kámoškou a ta zase tvrdila, že jeho jméno je fran. původu a, že se čte /žoakýn/, takže si myslím, že je to asi zbytečný se hádat, jak se to čte. on je prostě KOTĚ A HOTOVO!
  • no, to jsem si mohla myslet! mě je taky 15, nekecám. a co má znamenat ta škola?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit