Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: bomba

Nick je hezkej, ale Joe je hezčí *14*
  • Re: Re: Re: bomba

no to teda neni nick je nejkrásnejsi kluk na celim svete je bomba je vsechno no neda popsat on je ten kluk snu zejoooo musite to uznat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *8*
  • Re: joeXdemi

jj, je to pravda...na internetu už jsem našla i fotky jak se držej za ruce a objímaj se a to by přece nedělali, kdyby spolu nechodili..ale myslím, že se k sobě docela hoděj:-)přeju jim to
  • joeXdemi

Je pravda že spolu Joe a Demi chodí?
  • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: bomba

Kevin šašek?!?! Joe je přece šašek
  • maeve

Re: Re: Re: Re: bomba

Všeci tři jsou naprosto roztomilí *14* , Joe je vtipný, Kevin šašek a Nick je prostě roztomilý *14*
  • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: bomba

anoo přesně.. Joe je nej!! ♥♥ *14* *14*
  • Re: Časopis o Jonas Brothers

plomin ale ja to nemuzu najit.. mohla bys jeste jesnou... *15* *4* *3*
  • Joe+Nick+Kevin

Nwite kde bych nasla jejich adresu?? *14* ja je zboznuju uplne VSECHNY pls poradte...
  • 30.04.1998

Re: joe

jako proč
  • Re: Re: bomba

To není pravda, že je Nick hezčí...Joe je nejkrásnější!!!Miluju hooo!!! *14*
  • maeve

Re: bomba

Pravda, pravda, Nick je hezčí, ale jak Joe tak Kevin máj něco do sebe. Já mám takovou teorii: Kdyby se ti tři spojili dohromady tak z toho vznikne dokonalý kluk snů *15*
  • popotka

joe

jo kdybi chodil s demi tak by mne nastval
  • bomba

on je sice bomba ale nick je jeste hezci nez joe na nekterejch fotkach je uplne k sezrani *14* *14*
  • baruska.b

Sel je skvělá

Ježiš přestaňte nadávat na Selenu.Vůbec ji neznáte.Co vám na ni vadí?a jestli vám vadí to že chodí nebo bude chodit s Nickem tak jste ještě blbější.Jen proto že ste do něho blázni přece nemusíte pomlouvat dívku kterou má rád a navíc není potvrzeno že spolu chodí fotky nic nenaznačují můžou být jen přátelé já mám taky kamarády.
  • verypatty

joe

joe prej chodí s demi ale tomu moc nevěřím protože demi o něm řekla že ho nechce atd... jinak miley s nickem opravdu nechodí miley chodí s tím co s ním natáčela ten film the last song a selena mi nevadí a demni taky ne a miley mno taky ne *3* *3* *3* *3*
  • Re: to jo

tak mocinky prosim jestli ho mas tak mi pjosim pjosim napis rada bych vytocila kamosku
  • miluju jonas brothers

me asi jeste neznate ale souhlasim se vsemi kteri uplne uplne zerou jonase a joa *14* *14*
  • z.u.z.k.a

=**♥

spapat ho!! =) =) =) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ♥
  • Re: Joe chodi s Demi!

Demi na twitterru odprisahla na svoji karieru ze to neni pravda!Tak jak to tedy je?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit