-
Ashley Greene
Ahojte, chci se vás zeptat, jestli nevíte co je mezi Jonasem a Ashley Greene??? Poslední dobou se objevují fotky, na kterých jsou spolu, tak jsem se chtěla zeptat, jestli víte něco, co já nevím =D -
Re: ♥♥Joe♥♥
Akorád vidí blbě na dálku :-) řekla bych, že jinak normálně nosí čočky... -
♥♥Joe♥♥
Hele on má Joe něco s očima?? ... Já jen že ted nosí všude brýle -
Re: Re: joe je povrchní
jo.máš pravdu.trochu blbe,ale určitě se mu to povede,žě zuzi *3* *3* ? -
♥♥
hej lidi.. já takové dokonalého kluka jsem nikdy neviděla *14* ach :D *1* i když je to tak trochu sukničkář♥ *1* .. je milý,talentovaný, krásný hlas má, pomáhá lidem, je vtipný... a ty jeho oči *14* mmmm utopila bych se v nich .. doufám že jednou dojedou do ČR :) *1* *14* *14* *14* ILOVE YOU JOE -
Re: joe je povrchní
to si mi ale novinku fakt nepověděla *3* *1* jj já vím.. já vím že je to sukničkář ale zas asi hledá lásku ale nějak blbě no xD snad se zlepší protože já ho miluju *14* *1* -
joe je povrchní
ahoj.nechci tady nikoho urážet,ale myslím si žě,Joe je teda dost hodně v lásce povrchní *9* *9* *9* .chodil už se spousty holkama a mnohém znich zlomil srdce např taylor swift nebo demi lovato. *9* *9* *9* -
Re: Re: :-)
tak to taky doufám -
Re: :-)
jj všila jsem si ! :( doufám že ho jenom ztratil ! :( :D -
:-)
Joe v poslední době vůbec nenosí svůj prstýnek čistoty! *4* -
love
moj idol *14* -
Soundtrack JONAS L.A.
http://www.multiupload.com/VWEIUAFH 4B -
Re: Re: Re: dating
to je kec... -
Re: Re: dating
yes klara lovato,but they are not dating anymore.klara is demi's cousin. -
Re: Joe+Nick+Kevin
myslíš opravdovou nebo na fan-mail? *4* -
Re: jemi
ale zase jsou spolu =)) *4* -
Re: dating
Klara?? Demi,ne?? -
dating
Joe Jonas is dating Klara Lovato -
♥♥
Je krásnej, je vtipnej, je milej, má krásný hlas, má velký svaly.................... kdo je to? ... náááš JOE ♥ .. teda můůůj JOE! :D: D e kecám ♥ *1* *1* I LOVE YOU JOE *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: joeXdemi
ja taky