-
Joejicku vse nej!!
joe přeji tu vse nej *14* hlavne zdravicka stesti a lasky!!i kdyz bych to nebyla ja *9* *9* *9* a na camillu se vyprdni nestoji za to *4* lowuju te!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Happy birthday **
Vsechno nej *14* -
happy birthay
vse nej joe nemuzu uverit zhe uz mu je 20 -
joe ma 20
vsetko najlepsie k narodeninam *3* *1* -
škoda
z nějakýho článku jsem vyvodila že jim normálně chodí maili, tak by mě zajímalo kde je sehnat myslím že by jsme si rozuměli máme stejný záliby. -
20
joe uz zitra bude mit 20 to se nezda zhe -
Re: Re: myspace
mě to taky nějak nejde *9* -
joe pláče:(
tady joe pláče!! *9* při písničce 'I GOTTA FIND YOU *9* *9* *9* je mi ho líto *9* *9* http://www.youtube.com/watch?v=aOGEBvKMU6A -
Re: joe
Holka.. to nejsi sama *3* Joe je pstě týpek k sežrání jako já to vím *14* *14* *14* mám to hozený ako ty.... Joe pstě hezoun to nepopřeš *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: pomoc!
taky bych chěla cvědět napsáát séém ploosíím *3* -
joe
*14* joe je fak super *14* lowuju ho *14* *14* *14* *4* -
Re: Re: Chudák
pllss napiš to video sem!!!!! -
Re: myspace
čau můžes mi to pls přeložit mě to nějak nejde díky -
Re: Chudák
čau pošli mi odkaz na to video pls díky *3* -
Re: Chudák
hej napiš mi jak se jmenuje to video na email vrbohana@seznam.cz -
Chudák
ted jsem dokoukala video a tom jak jse s nim Camilla rozešla jak Joe brečel a Nick do něho při písničce turn right musel strčit aby začal zpívat *9* *9* -
aknellka myspace
prosím tě přeložíš myto já nemůžu najít překladač kterej mi to přeloží správně.Prosím tě *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: camp rock -
přesně mo je slova *14* -
pomoc!
prosím vás jak jse se dostaly do fanklubu Joea Jonase??prosím řekně te mi to *4* -
Re: joe
z dlouhima ale z kratkyma vipadal taky dobre idyz se nekdy tvaril jako tamanek *15* *15* *15*