Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barca9966

rozešly se?

ahoj četla sem že se joe a camila rozešly je to pravda a kdo se rozešel skym joe dal kopačky camile nebo ona jemu?
  • kakushka

Re: Rozchod

Jj...i když rozešli se už dřív,ale až ted' se to ,,dostalo'' do bulváru...když se zeptali Camilly řekla,že je to pravda,že je mezi nimi vážně konec.Prý budou přáteli...mno...tohle většinou nevychází...
    Chudáček Joe ;(
  • aknellka

kdo s kým

Ohledně toho koncertu v Čechách,tak zřejmě až příští rok,ale to taky není jasné:(.Prý to nění lehké..1) musejí dostat pozvání
    2) manager to musí domluvit a taky musí naplánovat turné kolem nás,protože sem by měli velkou zajížďku..:(..ale vytrvale je otravuju dál =D,tak uvidíme..

Joe se s Camillou rozešel a velmi ho to vzalo,ale dostává se z toho..
    Teď ju na youtube chodí docela drsné vzkazy,tak to mu taky nepřidává..

Ale jakmile budu vědět víc,písnu=D
  • aknellka

Re: Rozchod

ano rozešli se...Joe to potvrdil..
  • Rozchod

Ahojik...hele slyšela sem něcoo tom zhe se Joe a Camilla rozešli. Nevíte o tom někdo něco víííc??Na youtubku sou videa z koncertu ted, kde brečel.Docela by mě to zajímalo *3*
  • luida

noc v muzeu 2

Tak jsem se mrkla na Noc v muzeu 2, kde měli hrát všichni 3 andělíčky. Ale myslela jsem si, že to budou oni, a ne nějací porcelánoví!!! To mě fakt naštvali!!!!
  • monass

Re: Koncert

hm...to nevim ale marketa co uvadi t music chart rikal ze mej celosvetovy turne hlavne ze sem nejedou.. *5* *5* *5*
  • luida

Re: Re: Koncert

měli by přijet příští rok v létě, alespoň tak to psal Nick na svým myspace, které ale zřejmě musel zrušit kvůli Miley, která ho zahrnovala nenávistnými zprávami!!!!!!
  • libbbuna-11

Re: Re: je krásnej

tak to si spatna fanynka jb jsou supper
  • libbbuna-11

Re: nikita

no tak to sou drby a oni pisou sami drby .. kdyby sli z kpce tak by nebyli 2 v top songs
  • libbbuna-11

Re: Koncert

na jejich oficialnich strankach psali ze pristi rok .. jedna moje kamoska dostala od nicka i odpoved ze prijedou za rok
  • Koncert

Ahojky prosím vás nevíte kdyy přijedou do čr?
  • luida

Re: Re: je krásnej

A kdo má furt makat jako šroub?!? Mě se CD líbí celé! Mají i nějaký soukromí!
  • monass

Re: je krásnej

ja mam jb hrozne rada ale maji bohuzel pravdu mam stahnuty novi cd jonas a musim rict ze tam neni zadna dobra pisnicka jenom paranoid a bifore the storm nic vic
  • nikita

ty sto taky četla v bravu
  • kakushka

Re: je krásnej

Jn...to sice psali,ale to rozhodně není pravda...jejich koncerty jsou věčně vyprodané,všude kam se hou jsou hned stovky fanynek...
  • kakushka

Re: Kdo s kym

Není to Demi,Camilla,Chelsea,...nikdo z Hollywoodu...

je krásnej

Joe Jonas je fakt ten nejlepší zpěvák kterýho znám ale v Bravu psali že to s nima(JB) jse z kopce prej propadák za propadákem *9* *9* *9* *9*
  • Re: :-)

TJ *1*
  • katasek008

:-)

joe je sladkej a ten novej song paranoid je fakt super. *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit