Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monass

Re: ...

jak to vis
  • monass

Re: Re: ??

ona flirtovala s nakym chlapem
  • luida

Re: ??

ona ho podvedla?? A s kým?? Taková MRCHA!! Chudáček Joe!
  • aknellka

...

Joe se rozhodl,že se vrátí ke svému starému stylu..rovným vlasům:D...
  • aknellka

??

Ahoj holky:)..nevíte náhodou,když už tady tak rozebíráte Joea a Camillu,jestli teda spolu ještě chodí??...Jak ho podvedla,byl z toho docela zkroušený... *7*
  • monass

Re: Ahoj

jako tadystym mas pravdu ale ale ostatni maj zase pravdu s tym ze se zmenil neholi se nic uz nema ani rovny vlasy ale ja to neresim
  • Ahoj

Ahoj holky. Když tu máte tolik narážek na Camillu, tak si představte, že by jste měli dlouholetýho kluka a byly by jste slavné po celým širým světě. Teď by jste se podívali co o vás píšou vaši fanoušci a určitě by se vám nelíbilo, kdyby jste se tam dočetli, že skoro všici, chtějí aby jste se rozešly se svýma klukama. Vždyť by byl úplně smutnej a zdrcenej, kdyby se s ním ta holka kvůli vám rozešla. *5* Nemůže tančit jak vy pískáte. *7* *9*
  • Re: Re: bombastyk

s těhle stránek už je mi fakt špatně né z joeho ale z vás!!!!! *9*
  • Re: Re: bombastyk

dobře sis ju dala!!!!!!
  • luida

Re: Re: Re: laska

Páni!!! Tolik holek a žádnej sex!!! Čekají na tu pravou(a možná manželku)!!
  • monass

Re: Re: Re: Re: laska

neniiii selena je super lepsi nez miley ale stim ze bi mu to vic sluselo s miley mas pravdu
  • monass

Re: Re: i loveee

c/o universal music
    stralauer allee 1
    10245 Berlin

to je ta adresa ale jenom na joa na jonaas nemam
  • luida

Re: kikionka

měli by přijet příští léto! Nick to píše na svým myspace.
  • kakushka

Re: Re: Re: laska

Jo a Joe má new holku...
  • kakushka

Re: Re: laska

Nick chodil se Selenou,ale už se rozešli.Joe a Camilla spolu chodili,ale už ne a Kevin a Danielle se nedávno rozešli.
  • luida

Joe & Camilla

Od té doby, co je Joe s Camillou se změnil z roztomilého klučiny v chlapa, co má kreditku a ženskou. Když jsem viděla jejich fotky, jak jsou na nákupech, tak jsem si přála být na Camilliným místě! Mít chlapa, kterej jde na dlooooooooouhý nákupy a ještě ochotně nosí tašky, to je DAR! Holky nechte je být! Jsou spolu šťastní a to je hlavní! Až se rozejdou, tak bude mít Joe zlomený srdíčko a to snad nechcete, ne?
  • misickha

MiLujU te jOe--_

*14* I LoVeYOu jOe..:-* *14*
  • kikines

jsem zamilovaná

Joe Jonas je uplně krásnej a roztomilej klučina *14* *14* *14* *14* Když jsem poprvé viděla Camp Rock málem jsem se posrala nad jeho krásou *14* *14*
  • kikines

Re: Bliju

Chceš něci vědět ? Ty jsi nechutná jestli se ti nelíbí polib si prdel a zalez a to, že je Joe hezkej tvrdí skoro všichni je to tvůj názor tak OK .
    Je mi to u prdele *5*

Re: joooouuuuaaaa

Emmčo hyk to nemůže tu adresu najít *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit