-
Pravda O joe..Yetii
http://jonas-brothers--demi.blog.cz /rubrika/info-news-joe-jonas ta první ffotka!!a na otm videu pod tím de zřetelně vidět že se neholí!!!je zněj yetiii! *16* *16* *15* *15* *15* *16* -
petice
kdyby měli fanoušci sepsat petice at joe nechodí s canilou!!tak by bylo hodně lídí!!! *1* něco jak nick chodí s miley všicni to podporovali hlavn+ ěkámošky a selenu moc rádi nemeli četl ajsme to v časáku''' a joe tet vypaád jak vů neholí se!!! *8* -
Re: !!!
no sak ho nikdo nezna to mas jako pravdu ale na youtube je toho dost a kdys se divas na ty videa tak ve vsek si dela prdell -
miluju ho
Joe Jonas je nejlepší spěvák na celim světě(Nick a Kevin taky).Ale nejvíc se mi líbý Joe.Já ho miluju. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *14* *4* *4* -
Re: neni spatny,,,,,
Nick je hrozne roztomilej *3* *14* -
Re: Re: Re: laska
podle jednoho casopisu a podle fotek tak ano radeji bych Nika videla s Miley Selena je virumelkovana kráva *1* -
Re: Re: laska
a navíc ty puťko já jsem psala TŘEBA!!!! tak se nejdřív nauč číst a pak komentuj ostatní *9* já alespoň vím něco narozdíl od tebe a tenhle komentář sis klidně mohla strčit do řiti není to snad jedno?? no pro tebe je to asi závažná chyba a jedno ti to jak vidím není *13* -
Re: J.O.N.A.S.K.A
bisme si rozumeli -
Re: já wim
no a co jezis se za to nesdyd ja mam 14 a taky ho miluju klidnne bises mohla zeptat moji nejj kami kdybis ju znala ji je 13 a miluje uplne nejvis nicka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: laska
je to slena -
Re: Re: laska
on chodi se selenou gomez -
i loveee
ja ho moccc miluju je hrotne qasnej a mam jeho podpis sem si napslala do amerikii on je božiiii krasnejjjj muck -
no až na jeden detail, hannah montana je vymyšlená postava neexistuje!Kdyžtak je to MILEY CYRUS!
A nechápu že to řešíš, nemůžeš nic vědět *9* -
to vi kazdej kterej se zejima o jonas brothers *3* -
Re: jsem do něho blázen
jo žitno nechces byt fanouškem???joa ja sem taky tak muzez byt taky bez na hlavni stranu joa a pak tam klikni na chci byt fanouškem a pak uz jsi *16* -
lllooo
oh ja ho tak miluju je to ten nejlepší kluk na celem svete!!!!!!mam ho moooooooooooooooooooooc rada!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* škoda ze bydlí v USA *13* -
Re: jsem do něho blázen
žitno maš pravdu uz sem te konecne nasla to jsem ja hostaška *3* -
JOE JONAS
je fááákt pěknej, z JB nejhezčí!!!! *14* *14* -
kikionka
ahoojky *3* jak se všichni máte?? *15* *15* jjo heledte , v časáku sem četla sem do čech chtěj přijet a nevíte kdy??? *7* *7* já byhc na ně jako okamžitě šla!!! *14* *14* *14* mííííílláááčkovééé mí NAŠE a nemáte někdo fákt hustej blog?? jo Emmčo dík za icqko, uložim si te sem tam jako hello kitty *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
neni spatny,,,,,
Joe neni špatnej ... ale na NICKA nemá !!!!!!! *14* *1*