Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • suprrr

Ty woe on jé tááák mocQ heskééj... *14* lááwuju hoo!!! ae moch by chodit trochu vic jak sk8ák a ne jen v obleku... *14* *14* ae to neva je neeeeeej!!!!
  • Re: Re: Re: Re: já wim

kdyžtak mi napiš *3*
  • Re: Re: Re: já wim

jj mám 360-462-752 *5*
  • Re: kikionka

me v květnu.. máš icqko?? *4* *4*
  • Re: Re: já wim

mě?? mě bude v květnu.... *4* *4* ale jako já to nák neřešim *9* *9* stejně sme pro něj mooc malý *9* *9* to až tak nám bude 17 to už by možná MOžNá šlo.. *4* *4* jo eMMčo máš icqko????
  • Re: Re: jjjj

to určitě spoustě z nás napadlo *1*
  • 19ashley

Re: jjjj

jjjjjj máš pravdu!! *1* *1* *1*
  • Re: Re: laska

Nick o tom se spekuluje bud chodi se Selenou Gomez nebo s Miley podle me by mu to spis sluselo s Miley *1*
  • Re: jjjj

to uz me taky napadlo *1*
  • Re: Re: nic moc

Tak to se teda divím popstarko. Na to, že je ti 18 let, se chováš jak malá holka. Myslela jsem, že aspoň ty starší mají rozum.
  • Re: laska

hmmm...Joe chodí s Camillou Belle (BOHUŽEL !!!) Kevin s Daniel a Nick ten by s nikím chodit neměl podle toho jak jsem informovaná...
  • laska

Hej vite ze Joe Jonas chodi z 1 hokou a neni to Demi Lovato a te holce je 22 roku.
    Kevin je zasnoubeny od roku 2009.
    Nick taky ma holku a nenito Hannah Montana. *9*
  • jjjj

snadnější se kněmu dostat by bylo kdybysme byli postižení *1*
  • kikionka

mm.... díky kikionko to je ale náhodička že ti bude 12 a kdy mě v červnu *3*
  • Re: nikča p

tvl!! jako já new oc si každej myslí ale ani jedna z vás snim nikdy nebudete ve stiku že by ste si kecali a už vůbec ne že by se odvás zamiloval.kdyby měla mít každá joeho..tak bych se moh rozdělit na milion kousků *14* *14* *14* *15* *15* *15* chdák Princess...podved jí se Saebnou.. Seabna byla její jeky kamí.....tlv kvůli tomu musela odejít z Wild Girl---- ale co Princess tedka trhá hitparády *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: nic moc

co???? mě je náhodou 18!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* a Joeho miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak jako co???
  • Re: já wim

mno a?? *3* láska roste v každym věku *4* *4* mamka je státou o dvacet let a jak si rozuměj *4* *4* *4* mě je taky 12.BUde *14* *14* a miluju Joeho *14* *14* *14* *14* takže nestrácej hlavu!!!!
  • milujuho85---jw upe boží

miluju ho *14* *14* *14* je upe kláásnej *14* *14* ty vlásky jako upe sQvělej *14* *14* *14* *14* ten komu se nelíbí..nebo ho pomlouvá.je vůl páč on je upe sladkej *14* *14* a hoodnej.. *14* *14* mno komu se nelíbí že???
  • tak!

tak a dost už mě to nebaví neříkám že já jsem to nepsala ale už dejte pokoj s tím že nawí že existujete klidně by jte mohli jet na koncert říct mu ahoj jak se máš?a on vám odpoví a pak si začnete povídat (třeba) a už bude vědět že existujete! aha, a zase to známé třeba!ale v třeba se taky skrývá trocha štěstí! *4*
  • já wim

bude se vám to zdát přitažený za vlasy ale v červnu mi bude teprve 12 let *9* ale joa miluju jako bych měla už 18. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit