-
Re: Joe
A to jako říkáš Joeovi??? Neřekla bych, že si to prečte...trošku mimo ne? *7* -
Re: Re: Re: Re: mimochodem
Ty ji asi znáš osobně, že máš také kecy, co? Nebo soudíš jenom z fotek a článků?? hmm dobřeeeeeeee tyyyyyyyy *9* *13* *5* *4* *3* *10* -
Re: online
hle j vim jeho icq uz!!!!takze :402440825 jo a je tam jako ondra pazdeera nevi teda proc ale je vazne bozi :) jo a nez si s nim zacnete psat tak se naucte anglicky pac on cesky neumi *1* uzijte si papa a nepomarnete tuto sanci vase hanuska *3* -
Re: online
ahoj ty nevis na joe icq pls kyztak mi ho sezen ted hned!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* kdyztak takhle vipadam *9* ...... *1* -
I love you!!
....ღღღღღ................ ......ღღღღღღ
..ღღ -
Re: Re: Re: mimochodem
jj máš pravdu je to štětka!!kdyby se k sobě hodili tak to sem nepíšu!! *1* *1* -
Re: Re: mimochodem
JÓÓÓ máááš úúúplnou PRAVDU !!! ona se k nemu prostě nehodí a basta !!! a ani si ho nezaslouží štětka jedna... *1* -
Re: j
Jé!Ahojky Kájo!Jj...Joe *14* však my víme,že? -
Re: milujeme joea!!
no tak já newim jesli má icq ale mam na nej číslo tady: +18187488887 *4* -
Re: !!!
a proč by ho nemohla milovat??já ho taky miluju!!!stačí se kouknout třeba na youtube nebo si o něm něco přečíst v časáku a dojde ti že je prostě neeeeeeeeeej! *4* -
Re: JOE JONAS
ahoj,sice ti moc něvěřim ale dáš mi když tak to jeho skype pls?? *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: mimochodem
nezlob se ale,COŽE???nezbláznila ses ty takle náhodou???nechat jí ho??????? *10* *10* *10* *10* *8* *8* *16* *16* k tomu mě NIKDO a NIKDY nedonutí!!!!!jo, jasně, třeba jí má rád ale...někde na internetu sem četla že se rozešli-to bych byla moc ráda protože se mi k sobě prostě NEHODÍ!!!! *13* *13* -
j
JJ JE PEKNEJ *1* -
Joe Jonas
Miluju Josepha. :-D *14* -
Re: ahoj
prosím tě dáš mi jeho skype já ho strašně zbožňuju -
Re: Re: Re: JOE JONAS
jÓÓÓ jÁÁÁ tÍÍÍ vĚĚĚřÍÍÍm.....=D=D=D *1* *1* -
Re: MILÁÁČEK
icq je jenom v evropě -
Re: Re: JOE JONAS
nemuze mit jeho skypeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee -
Re: JOÉÉÉÉ MTMMMR!!!!!
Jj...mám jeho icq,ale nemůžu ho nikomu dávat...sry -
Re: milujeme joea!!
Jj..Joe má icq..