-
Co to má bejt
holky proč se skoro hádáte když je vám to k ničemu možná že ho uvidíte ale vy jste promě ho vzduch vím mě se taky líbí ale nekecám mu do života (na internetu) at jsi je s kým chce *13* -
Re: Re: Re: Re: lllooo
2 domovy? Super! Vím o třetím: New Jersey! A kde jste vzali Dallas? -
Re: Re: Re: lllooo
Jenže Joe bydlí v L.A.(California) a v Dallasu(Texas)...víš? -
Re: Re: lllooo
kde jsi nabrala Dalas?? L.A je v Californii! A Dallasy jsou 3 v USA a jeden v Kanadě. 1.u Portlandu(Washington-stát) 2.Dallas(Texas) 3.u Davenportu(Iowa) -
Re: Re: e-mail
ee...toto není joeovo číslo... -
Re: Re: ♥♠♥♠♥
jj...máš pravdu *14* *14* -
Re: mtm joe
mno...jj...mám na něho icq,ale nemůžu ho všem rozdávat...sry -
sorry
tu stránku a ostatní ppod mim jmenem psala moje kamoska vite ona je trosku postizenejsi tak prominte....joe je kus a kazdej to viiiiiiiiiii nick taky ale joe viiiiccc *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: lllooo
bydlí v L.A. v Dalasu *3* -
..
Ať se rozejdou! Holky aspoň nebudou na Camillu sprostě prskat a ona zase bude volná! -
Re: Bliju
ty si nechutná! *9* *9* *9* -
Re: i loveee
čusíík *1* hle pls taky sem si chtěla poslat na podpis napsali jsi tu adresu co byla v Bravu? *14* -
ses taky nechutna -
Moje řeč!!!!!!!!!!! -
Jsou to jen kluci!!!!
Já nechápu co znich děláte!Jsou to jen obyčejní kluci sice hezcí a bohatí,ale to není všechno! *13* Podivte se na Taylor Swift,co jí Joe udělal ona ho milovala a on se s ní vklídku rozešel!A přetom je Tayor pěkněší! *4* -
Re: Re: neni spatny,,,,,
hej ja vim ze je nick kunda ale mela bis to napsat na jeho diskuzi ale neres to *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* -
sem nelez hm..bi me zajmalo kdo se libi tobe -
Re: Re: neni spatny,,,,,
souhlasím.... *1* -
joooouuuuaaaa
áááá na této adrese http://tv.disney.go.com./disneychan nel/jonas/mobile/ tak tady můžete poslat něco jonas brothers jako kdyby správu *15* *15* *15* *15* *15* *15* klidně třeba mám tě moc ráda a ono to přijde jonas brothers já jsem tam už něco poslala to prostě musíte vyzkoušet!!!! *14* *14* -
Bliju
Jak ho mužete mít rádi je nechutnej *16* *16* *16* *16*