-
Kdo s kym
Hele. s kym teda chod? Já se v tom nevyznám -
nikita
zdardy lidičkyyyyy nevítte něco o joe jonasovi plase napište čaukyyyyyyyyyy *14* *4* love you proněj samovřejmě -
joe???
JE NEJUŽASTNĚJŠÍ NA SVĚTĚ!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
nikita
čauky že je joe božskej kluk já vím *14* love you sice camilla belle není proněj ale nejdule žitější je to že sou spolu štastní a maj se rádi nebo néé *8* *9* napište zdar nicol *4* -
miluju joea
miluju joea jonase on je tak sladkej hezke atd.v camprocku byl úžasnej *14* -
nwm
Ja ti to nereknu ja to sama newim.Mno ale taky by me to zajimalo -
Re: ....nnn..
jj to mas pravdu -
???
hey kde berete ty všechny informace pls řekněte mi to!! *7* -
Re: Re: Re: Re: Makusa
hey aknellka prosimtě kde bereš ty informace prosím řekneš mi to!!!??? *5* -
Re: Re: Ahoj
jj máš pravdu...teď je vážně trošku jinej, ale mě jen trochu naštvalo, jak o ní všichni děsně mluvili, když byla ještě v poho, teď jsem stejnýho názoru, protože už s ním nechodí kvůli jinýmu.... *9* -
ahoj
čau jonas brothers mohou být i v ČR!!!!!!! miluju je a při brouzdání na netu jsem mašla toto http://eventful.com/demand/jonas-brothers-/D0-001-002124372-4 *15* *15* *15* *15* *15* přihlašte se tam a šance se zvýší taky tam jsem a je to best . Já vim že se to asi stejně nepovede ale dá se to skusit , je tam spoustu měst státu a zemí ale můžeme ČR podpořit . (NEBERTE TO JAKO REKLAMU)fanoušci zapojte se pls!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: ??
ale já jsem zase viděla jejich docela nové foto,jak se vedou a dívají se na sebe fakt zamilovaně..
A Joe o ní pěje ódy..tak nwm.. -
Re: jsem zamilovaná
tak tam jsem ho poprve uvidela a tam me taky okouzlil strasne roztomilej -
Re: ??
ee nechodí...a camilla byla nedávno s robertem pattinsonem!fakt mrcha! -
....nnn..
Je krásnej *1* Líbí se mi hlavně v Camp rocku a krásně zpívá ... *3* -
....
mazec...Miley se včera docela hnusně pohádala s Joem...Nick je z toho taky docela mimo..wow..i Noah na to škaredě vzpomíná..jdu zjišťovat další info:D -
??
Jak by jste rozumněli tomuto??tot napsala Miley Joovi do komentářů..
Last Comment To You
I hOPE we can still be Friends so it seems like me*miley.r.cyrus* and you cnt be friends with out fighting i dont know why buti hope we can be friends
lots of love and blessing
Miley.R.Cyrus -
CD
Jak se vám líbí Lines,Vines and Trying Times??...mě strašně!!:D.Teď jsem se dívala na jedno video a oni si tam šli koupit jejich CD,prý je to jejich tradice:D..a těch CD nakoupili cca 15 přesně nwm,účtenka je tam jen chvilku ukázaná:D..a oni ty CD rozdávali lidem v prodejně:D i důchodcům..super!!:D
Miluju JB!!:D -
Re: Re: Re: ??
jo..Joe byl z toho zdrcený:(..na youtube byly i fotky jak se tam Camilla objímá s nějakým týpkem a Joe z toho upe nemohl...ale kdoví jak se to nakonec vyvrbilo..
jestli chcete jejich youtube nebo myspace,klidně se ozvěte:D,aby jste si nemysleli,že si vymýšlím:D,to bych nemohla..jsem do nich úplný blázen a toto bych prostě nedokázala...co říkáte na CD Lines,Vines and Trying Times??..bomba,ne?? -
Re: Re: ...
Abych se přiznala... *1* tak trochu je sleduju na myspace,youtube,apod.:D...a z toho co píší se dozvídám takové věci *1*,které bych ani nechtěla.. *1* Ale ty vlasy mě docela potěšily *1* ..ale mu to bude alušet,i kdyby byl plešatý *1* *1* *1*