Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: JOE jonas

joe je upe boží *14* *14* *14* *14* miluju ho!!! *14* *14* *14*
  • JOE

Lidi on je proste k *14*
  • Aha

Jako Joea beru je v pohode.Ale totalne nechapu co dela mezi top 10 hercu, vubec neumi hrat.Coz me dost nasralo, at si zpiva ale at nehraje
  • Kontakt

Ahojte.´Jestli se chcete ohledne Joe Jonase neco zeptat tak piste na e-mail:Kacenkaa777@seznam.cz a maji tam byt dve a kdyby ste nevedely.Nebo na e-mail Viki.Krej@seznam.cz nejaky si vyberte a PISTE,PISTE A PISTE PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM!!!!!ráda na vse odpovím. *3* *3* *3*
  • JOEEEEE

JOE JE UPA BOŽÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* FAKT NNAADDHHEERRNNYY!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A TA CAMILLA BELL JE NA NEHO MOCINKY STARÁÁ!!!NECHÁPU JAK S NÍ MŮŽE CHODIT???? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • miluju ho

Jsem uuuplně unešená z toho jeho krásnýho úsměvu a krásných očičech a vlásků a pusinky .. až bude koncert v České Republice tak se na něj stlašně mooc těším .. a pošlu mu sopis mám jeho adresu !! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Já ho prostě milujuu *14* *14* láskuju tě
  • Re: miluju ho

Jééžiš já jak ho miluju,kdybych byla starší a bydlela v Americe tak bych po něm uuupa jela .. a Camella si Joička nezaslouží .. Joe jak krásně vypadá v Camp Rocku .. jééžiš já sem z něj uuuplně hotová .. *14* *14* *14*
  • ajusinkal

miluju ho

je krásnej má hezký svaly a s vyžehlěnýma vlasama je upe k sežrání *14* ach:D
  • rad0vka19

sexy

on je tak krásnej..krásně zpívá..je to dobrej herec..a nvíc má sexy tělo..já ho úúúúúpa mocc žeru..on je sexy..I LOVE JOE JONAS....joe jonas=4ewer!!!! *3* *14* a navíc je to nejkrásnější kluk na světě!!!!!!! *4*
  • Re: Joe

taq hele nech toho joo ?? vona nespívá "countrey" , neni nějaká a dala kopačky jemu ! sice po telefonu ale neva *16* *1* *1* *1* *15* *1* *7* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • z.u.z.k.a

zeru ho

je k sezrani *14* *14* milujuho!!! *3* *14* *14* *14*
  • rad0vka19

Re: Od ŠtĚpÁnKy ♥

máš úplnou pravdu!!!!!!!!!!!! *3* *14*
  • Ne

Je hezký, umí zpívat ale vážně nechápu co dělá mezi desítkou top herců!Trošku sek
  • miluju ho

on je to nejkrássnějí na celým světě *14* *14* *14* *14* *14* tvl já ho upe žeru *14* *14* *14* šokda jen že nejedou sem do čech *9* *9* neznáte někdo good fanklub?? *14* *14* *14*
  • -lentilka.cz-

Od ŠtĚpÁnKy ♥

_JoE_oN jE pRoStĚ zTěLeSnĚnÍ dOkOnAlOsTi_BůH vŠeCh BoHů_NeJkRáSnĚjŠí Na SvĚtĚ_nWm JaKeJ jE vÁš NáZoR, aE jÁ hO bOmBaStIcKy MiLuJu!!!_ :-* =o* >>IN LOVE<< *14*
  • millillka

Re: hairstyle

Nenenenene vůbec ne ty co měl před tím tak vipadal mnohem líp....nerikam ze mu to neslusi ale je uz jakoby "dospělí" už nedělá ty kraviny co delal před tím...a nataceji vubec jeste nejake videa pro youtube.com?? me se teda nezdá *8* neni uz jako pred tim...No jo no Camillka si ho pěkně krotí bych žekla...Ale je krasňučkej i tak ale jak říkam ty předelšlé byly lepčí....Jinak ho MILUJU *14* *14* *14* Vy taky že???jojo já vím...čtu to tu... *4* *3* *3*
  • Re: joe

napište sem pls jeho skype moc pls *4*
  • Re: Re: Re: lovee joe and me!!! love is big

jste všichni normální mě se sice taky hoodně moc líbí jonas brothers ale aspoň kvůli nim taky nešílim *3* *3*
  • bindasova

Re: Re: joe jonas

Tý jo já asi prasknu smíchy *1* *1* *1*
  • bindasova

Re: Re: joe

máš pravdu Camilla mi vadí. A Le kdyžto tak chce Joe tak ať. *1* *9* *9* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit