-
nikča p
ahojky lidičky jak se mááááááááááááte já dobře ležím v posteli akorát mi tam chybí joe škodaaaaaaaaaa miluju ho je prostě boží chápete boží *1* *3* *8* *4* *14* -
Re: Re: lovee joe and me!!! love is big
joe je tak slatkej miluji ho a uz se mi o nem mnohokrát zdálo *4* *14* *14* *8* -
JoeíííČeK♥
Joe je tááák nádhernej že to ani nejde popsat ty jeho vlasy,oči,pusa prostě všechno je na něm tak užasný... *14* *14* já se z toho zblázním teda už se stalo no..... *1* *1* ♥♥♥ -
joe
ty dlouhý vlasy mu strašně sluší *14* -
Joe
Je tak nádhernej že to ani popsat nejde. *14* *14* -
MajejPrdešek
ahoj Joe chtěla jsem se ti jen říct,že jsi ten nej klučina na světě ....ploště klásnejjjjj *14* jsem z tebe úpa mrtváááááááá *14* *14* *14* *14* pusinu -
hairstyle
čaute...chtela sem se vas zeptat...jste spokojení s nynejsim učesem Joa?Líbí se vám?dík za odpoved *3* -
Blog o Joeovi
Založila jsem mu dneska blog, holky *3*
myjoe-jonas.blog.cz -
jsem do něho blázen
je uplne super, sexy atd
winar *14* *14* *3* *1* -
milášek
to zneho nemůže žádná holka které se líbí -
joe
je prekrasnej ma uzasnej hlas a ty jeho ocicka *14* *14* *14* -
MMTTRRR Joe!!
je překrásnej já z něj upe nemůžu *14* *14* *14* *14* -
Re: Miláček
miluju ho nejvíc na světě!!! on má někdo skype na něj?? dejte mi ho pls!! -
prostě moježiotná láska
miluju ho z celého srdce *14* *14* je tak překrásnej *14* *14* roztomilej *14* *14* MMMTTTRRR JOE!!!! *14* *14* *14* *14* -
nikdo na celým světě se mu nevirovná!!!je nej a vždycky bude!!! *14* *14* -
já ho milůůůjůůů taky strašně moooc asi jako ty´je úúúplně božííí!!!nej nej nej na světě!!! *14* *14* -
Miláček
*14* *14* ááááá....já jsem z něho uplně mrtvá....ty jeho očíčka,rtíky,hlásek,vlásky,jeho krásnej usměv,nosík,ty znamínka co všude má a ty jeho pohyby a takhle bych mohla pokračovat pořát on je ploste dokonalý.....Já ho miluju tak jako Vy holky a asik i možná víc...asi....Miluju ho...
Jsem moc ráda že má takový fanynky jako jsme My holky co? *14* *14* *14* *14* *14* -
NO
noooo hele chtělas ten skype máš ho ˇbylo tam napsaný spojené státy americké holliwood (sry neumím to psát) a pak mám ještě jinej skype a tam bylo napsaný město tam kde se joe a banda narodili *15* -
Re: nikča p
Hmmm, jestli fakt fandíš Joemu *3* *14* *14* *14* *14* *14* Tak já *3* -
Re: nikča p
me je taky 12 *4* *4*