Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikča p

ahojky lidičky jak se mááááááááááááte já dobře ležím v posteli akorát mi tam chybí joe škodaaaaaaaaaa miluju ho je prostě boží chápete boží *1* *3* *8* *4* *14*
  • Re: Re: lovee joe and me!!! love is big

joe je tak slatkej miluji ho a uz se mi o nem mnohokrát zdálo *4* *14* *14* *8*
  • JoeíííČeK♥

Joe je tááák nádhernej že to ani nejde popsat ty jeho vlasy,oči,pusa prostě všechno je na něm tak užasný... *14* *14* já se z toho zblázním teda už se stalo no..... *1* *1* ♥♥♥
  • hanulika

joe

ty dlouhý vlasy mu strašně sluší *14*
  • heluska1000

Joe

Je tak nádhernej že to ani popsat nejde. *14* *14*
  • majejprdesek

MajejPrdešek

ahoj Joe chtěla jsem se ti jen říct,že jsi ten nej klučina na světě ....ploště klásnejjjjj *14* jsem z tebe úpa mrtváááááááá *14* *14* *14* *14* pusinu
  • hairstyle

čaute...chtela sem se vas zeptat...jste spokojení s nynejsim učesem Joa?Líbí se vám?dík za odpoved *3*
  • sheltie007

Blog o Joeovi

Založila jsem mu dneska blog, holky *3*

myjoe-jonas.blog.cz
  • jsem do něho blázen

je uplne super, sexy atd
    winar *14* *14* *3* *1*
  • hanulika

milášek

to zneho nemůže žádná holka které se líbí
  • joe

je prekrasnej ma uzasnej hlas a ty jeho ocicka *14* *14* *14*
  • MMTTRRR Joe!!

je překrásnej já z něj upe nemůžu *14* *14* *14* *14*
  • Re: Miláček

miluju ho nejvíc na světě!!! on má někdo skype na něj?? dejte mi ho pls!!
  • prostě moježiotná láska

miluju ho z celého srdce *14* *14* je tak překrásnej *14* *14* roztomilej *14* *14* MMMTTTRRR JOE!!!! *14* *14* *14* *14*

nikdo na celým světě se mu nevirovná!!!je nej a vždycky bude!!! *14* *14*

já ho milůůůjůůů taky strašně moooc asi jako ty´je úúúplně božííí!!!nej nej nej na světě!!! *14* *14*
  • millillka

Miláček

*14* *14* ááááá....já jsem z něho uplně mrtvá....ty jeho očíčka,rtíky,hlásek,vlásky,jeho krásnej usměv,nosík,ty znamínka co všude má a ty jeho pohyby a takhle bych mohla pokračovat pořát on je ploste dokonalý.....Já ho miluju tak jako Vy holky a asik i možná víc...asi....Miluju ho...
    Jsem moc ráda že má takový fanynky jako jsme My holky co? *14* *14* *14* *14* *14*
  • NO

noooo hele chtělas ten skype máš ho ˇbylo tam napsaný spojené státy americké holliwood (sry neumím to psát) a pak mám ještě jinej skype a tam bylo napsaný město tam kde se joe a banda narodili *15*
  • sheltie007

Re: nikča p

Hmmm, jestli fakt fandíš Joemu *3* *14* *14* *14* *14* *14* Tak já *3*
  • z.u.z.k.a

Re: nikča p

me je taky 12 *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit