-
Happy Birthday Joe.Whether you will experience the best birthday of all *3* *3* *14* *14*
-
joe
joe je super fakt nikdo nevite kdy maj prijet prosim joe je nejhezci z cele skupiny jonas brothers nick je taky hezkej ale vypada moc mladouckate *14* -
joe
*14* joe je fak super *14* lowuju ho *14* *14* *14* *4* -
-
Re: joe
Holka.. to nejsi sama *3* Joe je pstě týpek k sežrání jako já to vím *14* *14* *14* mám to hozený ako ty.... Joe pstě hezoun to nepopřeš *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
joe
ahojky ja sem se chtela zeptat jestli joe nosí brýle na je ma v tom serialu jonas v té 2 serii a taky mi připadá že se začal nejak jinak oblekat ale jemu to sluší i když ho nejak ráda nemam -
-
Re: joe
joojo, nosí.. Ted momentálně ne, nosí tuším čočky. ale na některých fotkách ho můžeš vidět s brýlama :)
-
-
Joe and Ashley - BIG LOVE
Tak se zdá, že Joe s Ashley seká dobrotu. No jak dlouho už spolu jsou? A navíc ... Joe nenosí prstýnek čistoty. Takže ho asi Ashley přefikla .... -
-
Re: Joe and Ashley - BIG LOVE
tož děvka, co jiného *1* -
-
Re: Re: Joe and Ashley - BIG LOVE
ty si běž máš pracu kolem tyče!! *15* -
-
Re: Re: Re: Joe and Ashley - BIG LOVE
*15* *15* však jo tam pracuje v kolik je otevřeno?? *15*
-
-
-
-
I LOVE JOE JONAS
on je uzesnej on je proste sexy on je upe roztomilej ....ja ho miluju a urcite nejsem jedina kdo si to mysli....me se strasne libi pisnicky jonasu oni sou vsici supr ae joe upe nejvic nemam pravdu?? joe jonas is very very sexy.....a jeste doufam ze sem prijedou na koncik ptz ja bych byla prvni ktera bych si koupila vsstupenku *14* *14* *14* *14* *1* -
-
Re: I LOVE JOE JONAS
tak to asi tezko jedinej koncert maji v evrope s avril ale to neni v cesku ale jinak nejzadanejsi vstupenky jsou na jetix -
-
Re: Re: I LOVE JOE JONAS
Ja se nemuzu dockat az budou v Cesku.Ja miluju Joaho. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *4* *15* *15* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: I LOVE JOE JONAS
ja ho taky miluju *4* *3* *14* *14*
-
-
-
-
Happy Birthday!!!
Happy 20th B-day Joe!!! *14* -
JOE JONAS V SWAC
Lidi, zjistila jsem, že v jedný epizodě Sonny with a chance bude hrát Joe! Má to být "A So Random! Holiday Special" a v Americe to mají dávat 28.listopadu! -
-
Re: JOE JONAS V SWAC
blik já to zjistila už v Srpnu..:D
-
-
joe
miluji joe je takovy zlaticko a spivaji hezky jsou vsichni 3 supr jsem zveDAVA JAK DOPADNOU V HITPARADE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
joe
miluju ho ja skělej *14* *14* *14*